ja mam ramki ale jak kogoś widzę to jest już za późno na machanie lub nie widzi on mnie
A ja obmrugałem Cię we wtorek na ulicy Dąbrowskiego obok policji około godziny 14....no i kto kogo nie widzi?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
ja mam ramki ale jak kogoś widzę to jest już za późno na machanie lub nie widzi on mnie
Ja nie macham nikomu bez ramek. Odmachiwać - owszem, ale nie jako pierwszy. Alf jest już dużo, zakładam, że klubowicze i osoby zainteresowane tematem a nie jeżdżące przypadkowym samochodem są w stanie zamontować sobie ramki tego, bądź innego klubu ARja nie mam klubowych a tez pozdrawiam
ale niestety to prawda ze na podkarpaciu malo osob pozdrawia
Nom ja też nie dawno to przeżywałem i nie polecam nikomu...
A w temacie to pozdro dla białej 156 jadącej w stronę rzeszowa dzisiaj rano![]()
Ah masakra :/ Z ciekawości, jakim samochodem jechał ten idiota?Jedyne co wiem to, że policja już w ten sam dzień sciągneła sprawce całego zdarzenia. Dla nie wtajemniczonych powiem, że moja alfa była uczestnikiem wypadku z 3.09.(wtedy był taki mega korek na wylocie w strone krakowa z rzeszowa). Jak będę wiedział coś więcej to podziele się info. ale to już w innym temacie![]()
ja tez mam zle wspomnienia z kierowca z debicySkoda Octavia z Dębicy. Dobrze, że znalazł się porządny obywatel, który widział wszystko dogonił go i spisał numer rejestracyjny.
Pozdro dla DamianaBAD mijanego pół godziny temu w Kolbuszowej![]()
Nie mam CB w aucie, tylko na dłuższe trasy zakładam.wołałem cię na CB ale cisza była
pozdrowienia dla kierowcy szarej 156 na ramkach klubowych,RNI... , zaparkowanej wczoraj na rejtana ,chwilke postalem obok![]()