Widziany / widziana

Pozdrawiam kolegę w pięknej GTV w kolorze niebieskio-morskim na blachach RZxxxxx, który stał dzisiaj rano za mną na światłach na obwodnicy w okolicach skrętu do Makro :-)

L.

Pozdrawiam kolegę w pięknej GTV w kolorze niebieskio-morskim na blachach RZxxxxx, który stał dzisiaj rano za mną na światłach na obwodnicy w okolicach skrętu do Makro :-)
Ta alfa jakas kolezanka jezdzi, na nowym miescie chyba mieszka ;)

A ja pozdrawiam kierowce alfy 156 kombi na pomaranczowych felgach, widziany w srode wieczorem przy wyjezdzie z hali na podpromiu ;)

Pozdrowienia dla sympatycznej koleżanki w 146 , spotkanej wczoraj na ul. Witosa :D:D

Pozdrowienia dla kolegi mały2030 widzianego dzisiaj jak stał w kolejce na lewoskręcie coś przed godz 14 do Reala oraz dla kierownika(czki) czarnej 156 SW na RZ.... z klubowymi ramkami stojącej dziś koło wydziału lądowego Politechniki Rzeszowskiej;D

Dzięki i również pozdrawiam :D widziałem Cie jak smignołeś prosto na krakowska :D

Ostatnio ciągle kogoś widzę na mieście, prawie za każdym razem odmrugane/odmachane, pełna kulturka. Rzeszów rośnie w siłę AR! :)
Tak na świeżo - pozdrowienia dla kierownika 156 spotkanego dziś na langiewicza.

Pozdro dla alfaholików spotkanych dziś w przemyślu i na trasie Kolbuszowa-Przemyśl, machałem każdemu którego zauważyłem ale odzew znikomy.

A ja pozdrawiam alfaholika ze srebrnej 156 na ramkach klubowych widzianej dziś na skrzyżowaniu wyzwolenia z ofiar katynia ;)

Ostatnio ciągle kogoś widzę na mieście, prawie za każdym razem odmrugane/odmachane, pełna kulturka. Rzeszów rośnie w siłę AR! :)
Tak na świeżo - pozdrowienia dla kierownika 156 spotkanego dziś na langiewicza.
Również pozdrawiam :D

A ja pozdrawiam pana tankującego na stacji znajdującej się obok giełdy w Sandomierzu ;-) Bardzo ładne felgi w Twojej AR155 ;-)

A ja pozdrawiam kogoś, kto jechał przez Gorzyce śliczną, srebrną Alfą GT ;-)

Pozdrowienia dla kierowcy alfy 147 widzianej wczoraj na gnieźnieńskiej około 18:45

Pozdrowienia dla grafitowej 166 RZ...49C z którą dzisiaj koło południa śmigaliśmy z Rzeszowa do Borku Starego.

Pozdro dla kolegi z czarnej 156 SW na klubowych ramkach spotkanego dzisiaj na Piłsudskiego:) mrugałem ale chyba nie widziałeś :D:D

Amortyzatory
Powrót