Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej AR 147 RRS upolowanego dzisiaj na Lwowskiej :) tym razem już nie zaspałem :D

Pozdrowienia dla srebrnej 166 RPZ z klubowymi ramkami widzianej dzisiaj w Przeworsku po godzinie 15, bordowej 156 SW RJA widzianej w Głuchowie przed 18 i dla czarnej 166 RLA widzianej ok godziny 18 w Łańcucie :)

Pozdro dla Kiniego holowanego dzisiaj przez Białą w strone Tyczyna;). Jechałem ciężarówką to mnie nie widziałeś... spoko dach;)

Pozdro dla Kiniego holowanego dzisiaj przez Białą w strone Tyczyna;). Jechałem ciężarówką to mnie nie widziałeś... spoko dach;)

Dzięki dzięki kolego, to był hardcor, holowanie do lesia z borówek, prawie bez hamulców, jedynie co to ręczny :D

Padł mi wysprzęglik sprzęgła.

A dach jeszce nie skonczony, trzeba pozgrzewać końcówki jeszcze i będzie italian project hehe :D

A ja pozdrawiam 2 alfy : 156 i 147 widzianą koło 18.30 na skrzyżowaniu koło reala , na ramkach klubowych, i suchego z którym się mijałem jadąc 205tką :)

Na trasie Nowa Dęba-Tarnobrzeg widziane: żółta 145 (!) na rejestracji W...?, sportwagon-czarny, oraz srebrna 147 na rejestracji RZ...? -tyle Alf dookoła a ja jechałem inną marką...

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 na klubowych ramkach, widzianej dziś na moście w Dębicy ;)

Pozdro dla właściciela 147mki, który się lansował dziś przez most zamkowy w goglach słonecznych hehe :)

Lublin, Nowy Świat przed godziną 11 czerwona 145 z rejestracją LBN...?- trochę szorowała tłumikiem końcowym, Zbydniów-biała 155, Trześń-srebrna 166. Tyle dziś mi się w oczy rzuciło.

A ja pozdrawiam "parkę" z Vectry 2.8turbo, na którą naciąłem się na Witosa jak leciałem prawym pasiorem. Ale było hamowanie :D, ale mój piękny uśmiech nie zrekompensował Pani funkcjonariusz srogiej miny. Może jak bym ją brykną swoją furą miałbym jakieś profity u nich!

Kurde trzeba patrzeć do okoła głowy co na drodze przed nami, by by dzisiaj bolało srodze!!

Ostatnia edycja:
Kolege z jasno-niebieskiej 156 na rejestracji RBR, dzisiaj widzianego na krzyżówce przy podkarpackiej:)

Pozdro dla właściciela srebrnej 156 RLA .... z lotka na klapie spotkanego wczoraj nad zalewem "Maziarnia" w Wilczej woli.

Amortyzatory
Powrót