Widziany / widziana

Pozdrowienia dla 99H9 lub też 9H99 mijanej wczoraj w lasku obok torów kolejowych w Grabinach, dzięki za zrobienie miejsca ale pamietaj Pawle, że piłowanie na ręcznym 156 kilka metrów wczesniej z wyjazdu od domu to nie drift :)

dziekuje za dobra rade, a wyjazd z pod domu na ulice to nie "pilowanie" :)

Piotrek rowniez pozdrawiam :)

Pozdrowionka dla Ciebie i oby jak najrzadziej się ten nowy zakup przydawał (łopata).

spokojnie to tylko do domu o auto sie nie martwie bo jeszcze oponki daja rade,, a kupilem ja kobicie zebym sam nie musial odsniezac bo mi dlugo zchodzi te 50-60m do ulicy odkopac :) a i tluszczyk spali za darmo hehe

spokojnie to tylko do domu o auto sie nie martwie bo jeszcze oponki daja rade,, a kupilem ja kobicie zebym sam nie musial odsniezac bo mi dlugo zchodzi te 50-60m do ulicy odkopac :) a i tluszczyk spali za darmo hehe
Genialny pomysł mi podsunąłeś co dwie łopaty to nie jedna a też mam co odśnieżać bo prawie 50m.

no widzisz, tak kilka razy ja namowic trzeba do pomocy a pozniej sypnac cos w rodzaju "ale ci sie kochanie figura poprawila" i miajmy nadzieje ze bedzie chetniej pomagac a ty bedziesz mniej urobiony :)

Który z kolegów "zaczepiał'' Moją żonę światłami??
A miało to miejsce w środę 19.02 po 14 w Janowie Lub.
Żona mi mówiła, że jakaś czarna 156 na LJA migała jej światłami z tyłu:)

Pozdrawiam kierowcę 147 na blachach RZ jadącego za mną z tarnowa do pilzna

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam czarną 156 z którą jechałem w niedzielę około godziny 8 na trasie Niemce-Lublin :)

wczoraj widziany po 17 interside w okolicach tesco a dzisiaj shanazzi na wylocie w kierunku tarnogrodu okolo 19 ale pewnie zaden mnie nie widzial :)

Pozdrowienia dla kierowników widzianych dziś ok 13 w Puławach:
Czerwonej 156 w McDonalds
Czarnej 156 2.5 V6 i kameleon 156 2.0JTS pod pałacem (jeśli dobrze kombinuję bo jestem nietutejszy)

Sent from my RM-892_eu_poland_472 using Tapatalk

Pozdro dla kolegi z czarnej 159 z którym po małej przebieżce ;) po Mełgiewskiej zamieniłem 3 zdania na światłach. Ja na zesłaniu do 2.05 w Campanile więc zapraszam na browarka (tylko bądź z kierowcą ;))

No. I wciąż jestem przystojniejszy od Ciebie :p ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót