interside
Użytkownik
pozdrowionka dal Interside z rodzinka widzianego pod castorama zamosc
Pozdrowionka dla Ciebie i oby jak najrzadziej się ten nowy zakup przydawał (łopata).
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrowionka dal Interside z rodzinka widzianego pod castorama zamosc
Pozdrowienia dla 99H9 lub też 9H99 mijanej wczoraj w lasku obok torów kolejowych w Grabinach, dzięki za zrobienie miejsca ale pamietaj Pawle, że piłowanie na ręcznym 156 kilka metrów wczesniej z wyjazdu od domu to nie drift![]()
Pozdrowionka dla Ciebie i oby jak najrzadziej się ten nowy zakup przydawał (łopata).
Genialny pomysł mi podsunąłeś co dwie łopaty to nie jedna a też mam co odśnieżać bo prawie 50m.spokojnie to tylko do domu o auto sie nie martwie bo jeszcze oponki daja rade,, a kupilem ja kobicie zebym sam nie musial odsniezac bo mi dlugo zchodzi te 50-60m do ulicy odkopaca i tluszczyk spali za darmo hehe
Żona czesanego widziana na rondzie w Janowie Lub strzeliłem uśmiech i zauważyła![]()
no nie widziałem ale również pozdrawiamwczoraj widziany po 17 interside w okolicach tesco a dzisiaj shanazzi na wylocie w kierunku tarnogrodu okolo 19 ale pewnie zaden mnie nie widzial![]()
Pozdrawiam czarną 156 z którą jechałem w niedzielę około godziny 8 na trasie Niemce-Lublin![]()