Widziany / widziana

Pozdrowienia dla sm00qa qidzianego na dniach na Rzeszowskiej pod dawnym Zurtem.Patrzylem na ramki i znowu zauwazylem w ostatniej chwili ,ze machasz i jak podnioslem ja reke to mogles juz nie widziec.Pozdrawiam

- - - Updated - - -

zapomnialem o Panu w bordowej 9 wczoraj na rondzie pod spn-em Blysku ale ten kierownik jest chyba niekumaty

Czyja srebna 166 z ramkami stała wczoraj(albo przedwczoraj) pod bramą TC? Czyjś nowy nabytek?

Moja kolego,następczyni 156 jtd

- - - Updated - - -

Pozdro także dla 159 srebrnej oramkowanej widzianej kilka razy pod bramą TC Debica na numerach LU ........

Pozdrowienia dla Granatowej 156 zaparkowanej dzis na samej górze w Galerii Rzeszów na ramkach RSA

Pozdrawiam Agnieszkę C. w czerwonej Mito, spotkanej dziś po 16.00 koło Galerii Rzeszów i tak dalej jadąc Krakowską. Już było ciemno, więc pewnie nie było widać jak machałem. Ale trąbienie było słyszane :D

Czy ktoś mi dzisiaj mrugał po 16 na Langiewicza ze 166-ki czy mi się zdawało?

Pozdrawiam Agnieszkę C. w czerwonej Mito, spotkanej dziś po 16.00 koło Galerii Rzeszów i tak dalej jadąc Krakowską. Już było ciemno, więc pewnie nie było widać jak machałem. Ale trąbienie było słyszane :D

Nie nie nie, aż tak ciemno to nie było, wszystko widziałam! :P ;)

Pozdrowienia dla sm00qa qidzianego na dniach na Rzeszowskiej pod dawnym Zurtem.Patrzylem na ramki i znowu zauwazylem w ostatniej chwili ,ze machasz i jak podnioslem ja reke to mogles juz nie widziec.Pozdrawiam

- - - Updated - - -

zapomnialem o Panu w bordowej 9 wczoraj na rondzie pod spn-em Blysku ale ten kierownik jest chyba niekumaty

Dzięki i pozdrawiam
.
P.S. Ramki już założyłem także można powiedzieć "Welcome to the club" :)

Pozdrowienia dla Pani Agnieszki C, widzianej dziś na Krakowskiej dokładnie o 6.40:)

Boże to taka godzina istnieje??? ;)
Owszem istnieje, codziennie o tej porze dojeżdżam, bądź dochodzę do pracy ( na piechotkę, bądź z "buta jak to mówią"), a Agnieszkę widzę prawie codziennie:) podejrzewam że są to uroki pracy w administracji publicznej, nie mówię o sobie:)

Pozdro dla Małego widzianego dzisiaj z dwiema kolejnymi Alfami koło U.S. w stronę Millenium!

Owszem istnieje, codziennie o tej porze dojeżdżam, bądź dochodzę do pracy ( na piechotkę, bądź z "buta jak to mówią"), a Agnieszkę widzę prawie codziennie:) podejrzewam że są to uroki pracy w administracji publicznej, nie mówię o sobie:)

No no no, widzę, że zebrała się Loża Szyderców :P Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku, tych co mogą spać do której chcą i tych, którzy rozumieją, jak boli ta 6:40 :(

Pozdrowienia dla 99H9 lub też 9H99 mijanej wczoraj w lasku obok torów kolejowych w Grabinach, dzięki za zrobienie miejsca ale pamietaj Pawle, że piłowanie na ręcznym 156 kilka metrów wczesniej z wyjazdu od domu to nie drift :)

Pozdro dla Czarny_28 widzianego koło Galerii Raj.
P.S. Chociaż raz bede pierwszy ;)

Pozdro dla Czarny_28 widzianego koło Galerii Raj.
P.S. Chociaż raz bede pierwszy ;)

rowniez Pozdrawiam.Mialem Ci wycieraczki podniesc ale zona mnie uspokoila.Pozniej chyba jeszcze Cie widzialem na Krakowskiej pomiedzy swiatlami i szpitalem(jakies 30 min pozniej).Jechales w strone rynku.

Amortyzatory
Powrót