Widziany/widziana

Pozdrowienia dla kierownika czarnej Brery mijanej dziś koło południa na Legionów w Gdyni ;)
Było machane i odmachane ;)

Pozdrowienia dla Srebrnej AR 147 na wysokości dwóch stacji lotos na Obwodnicy. Ja stałem w korku w kierunku Gdyni chylonii, a kolega mknął w kierunku łodzi, tablic nie pamiętam - pamiętam kolor (był jasny i zakładam, że to srebrny ;) ), pamiętam również dość charakterystyczne ramki :)

Pozdrowienia dla Alfaholika z Malborka, widzianego w 156 z Angry Bird'em na tyłach :D

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj w gdyni na świętojańskiej około 20:00, 2x mijana z naprzeciwka Alfa GT ciemna (diesel - słyszałem) :)

Dzisiaj w Sopocie na numerach GA, czerwona GT... - machnięte, lecz Pan się dziwnie na mnie spojrzał... - cóż...

:) pozdrawiam.

Parkuje sobie na Morskiej w okolicach dworca, ale nieoramkowana niestety. :P

WIdziana dzisiaj bliźniacza Gt-etka, Blachy GA / z ramką alfaholicy.org

Odmachane / potrabione

Kolego / ładna sztuka i dobrze gra :)

pozdr.

Pozdro dla oramkowanej, obniżonej GT na GA...T. Kolor chyba srebrny. Albo jasny niebieski. :D Akurat stałem z kolegą jego 166 żeby skręcić w Grabowo, skąd wyjechała piękna. :D

Pzdro dla oramkowanej 156 widzianej dziś o 11.00 na Wita Stwosza ;-)

pozdro dla kierownika 156 na blachach PGS. Pomrygane świałami wczoraj na zjeżdzie z obwodnicy na Osowe :)

Ostatnia edycja:
Ooo jeteś :D myślałem że się nikt nie zgłosi :D powiedz mi jakie tam masz zawieszenie, bo żeśmy się zastanawiali?

Motogold, dziś widziałem Twoją 166 na Ceynowy w Rumi przy jednej z posesji ;). Pozdrawiam!

Noo.Tam rodzice mieszkają.:)Często mnie tam można złapać w razie "W"
Pozdro

Pozdrowienia dla czarnej GT na blachach GA, chyba na ramkach mijanej 02.05 około 12,00 w okolicy Kłanina - trasa Puck-Krokowa.

Pozdrowienia dla kierownika Alfy 147 na rejestracji GST widzianej w Pogodkach. Było pomrugane

już kilka razy widziałem na ulicy Bosmańskiej w Gdyni Alfę 159 bez rejestracji na froncie. Może ktoś z forum?

Pozdrawiam Alfoholika w czarnej 159 na giuliettowych turbinkach widzianego w Gdyni w okolicy skweru Kościuszki

Amortyzatory
Powrót