Widziany / widziana

Czarny widzialem rano, ale jak sam zauwazyles nie mialem wolnej reki zeby pomachac ;)

Pozdrowienia dla mat09 widzianego dziś ok 16.30 pod filharmonią. Dzięki za przepuszczenie :)

Dzięki, rownież pozdrawiam :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowcę tej 156:
attachment.php

Załączniki

• fr_1730_size880.jpg
    fr_1730_size880.jpg
    204.5 KB · Wyświetleń: 293
Pozdrowienia dla silvadora mijanego dzisiaj około 16 w Jarosławiu. Pomachane-odmachane. Przynajmniej jeden :)

Psylo wez usun to zdj bo obok zaczepila siw honda mojego brata i patrzec nie moge jak psuje takie fajne zdj xD a kierowce tez pozdrawiam bo czesto widuje na hetmańskiej ta belle :)

Pozdrowienia dla kolegi spotkanego wczoraj pod Rzeszowem przed zjazdem na kr. (czarna 159 sedan kr 509xx)

danone widziany w sobote w Biedronce :)

Pozdrawiam bordową 166 przed fl skręcającą na politechnikę z ul. podkarpackiej dzisiaj koło 11 - chyba już na czerwonym wjechałeś za tym aUDI :D :D
a i jeszcze wszystkich kierowników alf zaparkowanych przy polibudzie - już z 10 by się uzbierało...

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla 166 widzianej wczoraj w Łańcucie ok 19:00. AR 166 , po lifcie chyba na blachach RDE

Nie wiem kto to był :)

Wracałem z pracy , było ciemno , zanim zorientowałem się że ten kierownik mnie obserwuje trzeba było ruszać spod świateł :)

Amortyzatory
Powrót