Widziany / widziana

Widziany chyba dbh na aleji Jana Pawla II kolo poludnia?;) Siedzialem Ci az pod biedronke na dupce:P

Jest tu ktoś z Ideo? Co najmniej trzy oramkowane belle tam widuję na parkingu. Pozdrowienia dla właścicieli :)

Raider widziany pod szkola, mialem zatrabic ale za pozno sie zorientowalem ze to Ty a nie zona a jechalem zakamuflowany Honda :)

EDIT
tez dzis ok 17 wdziana czarna 147 z ramkami TX98 jesli dobrze pamietam.

Ostatnia edycja:
Dokładnie dzisiaj była zamiana, miałem dzień z alfą polerki te sprawy:D.
Pozdrawiam

Pozdrawiam właściciela czarnej 166 na ramkach zaparkowanej wczoraj wieczorem na górnym parkingu Galerii Rzeszów.

Pozdrowienia dla czerwonej mito z logiem alfy na karoserii oraz ciemnej 156sw widzianej na parkingu galerii Rzeszów obie na ramkach :-)

Pozdrowienia dla Danone, dzisiaj po15 na rondzie Kościuszki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 156 o rejestracji RPZ zaparkowanej przy garażach u mnie na osiedlu :)

pozdrowienia dla Ani, która jechała dzisiaj z basenu w Ropczycach, nie mrugałem bo nie widziałem ramek przez światła, dopiero jak skręciłem, zobaczyłem ramki :)

Pozdrowienia dla czarnej 147 na ramkach mijanej w Rogoźnicy o 7 rano :) już drugi dzień z rzędu o tej samej godzinie :P

Pozdrowienia dla czarnej 147 na ramkach mijanej w Rogoźnicy o 7 rano :) już drugi dzień z rzędu o tej samej godzinie :P

Również pozdrawiam :) jeżdżę codziennie tędy :) wczoraj Cię zauważyłem w ostatniej chwili, dziś już mrugałem wcześniej :)

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Tak, od czasu do czasu przyjeżdża nią ktoś chyba z Niemiec, bo taką rejestrację ma. I w tym samym miejscu zastałem tę czerwoną oramkowaną 156 :)

Amortyzatory
Powrót