Widziany / widziana

Pozdrawiam dwie rzeszowskie 159 . Jedna czarna SW rz5040j mijana w grabownicy, druga też SW ale jasna rz00...dalej nie pamiętam jadąca z dynowa na przemyśl
Nie jechałem Alfą, tylko służbowym na dodatek z przyczepką.
Tak na marginesie nie bądźcie zaskoczeni jak będzie Wam machał ktoś z Partnera oklejonego
"serwis New Holland" , bardzo dużo jeżdżę po całym podkarpaciu :)

Ostatnia edycja:
A kto parkuje czarną(?) 147 na ramkach nie daleko szpitala przy Szopena? Przyuważyłem ją tam we wtorek, przy okazji pozdrawiam właściciela.

pozdrowienia dla kierownika Alfy 156 SW która stała pod domem weselnym w Sękowej w sobote na tabliach jak sie nie myle RST czy coś w tym stylu:P

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowników dwóch alf widzianych w Polańczyku w niedzielę na ul. (nie)Spokojnej :P - czarnej 159 SW chyba EL... oraz czarnej 166 WZ... na ramkach klubowych. Zielone wzgórza nad Soliną... :P
attachment.php

Załączniki

• DSC_3352.jpg
    DSC_3352.jpg
    46.1 KB · Wyświetleń: 282
Pozdro MarekR około 13:40 przed wiaduktem na krakowskiej, byłem bez ramek ;)

Pozdrowionka swoją droga miałeś się pochwalić swoją nową zdobyczą a tu nici... :( (karniaki będą)
W ostatnim czasie widuje tyle alf na ramkach że połowę nie znam :) lub nie zdążę oblekać dokładnie więc Pozdro dla wszystkich xd :)

Pozdrowienia dla sympatycznego właściciela białej alfy romeo 4C,na myjni samochodowej . Następnym razem trzymam kolegę za słowo i czekam na jazdę objazdową :)

Również pozdrawiam :)

ps. słowo jest słowo ! szkoda tylko, że jesień i zima idzie ...

Dzisiaj widziana Alfa 4C biała perła w centrum Rzeszowa i 159 na klubowych ramkach w galerii rzeszowskiej na dachu. Niestety po drodze smutny widok bo na wieździe do Rzeszowa w tyłek dostala 147 fl z ramkami na blachach RDE mam nadzieje, że kierowca i pasażerowie cali.

Pozdrowienia dla Fajnej Pani w czarnej Alfie GT o nr. kt 99077 po tuninngu
28.jpg
optycznym podążała A4 w stronę Rzeszowa trochę się pogoniliśmy
28.jpg
z zawrotnymi prędkościami
20.jpg

Dzisiaj widziana Alfa 4C biała perła w centrum Rzeszowa i 159 na klubowych ramkach w galerii rzeszowskiej na dachu. Niestety po drodze smutny widok bo na wieździe do Rzeszowa w tyłek dostala 147 fl z ramkami na blachach RDE mam nadzieje, że kierowca i pasażerowie cali.
Pasazerowie na szczescie cali;) Troche kark boli;) Zagapil sie dziadziu stara 25-letnia Honda Accord i wjechal mi w dupsko, dobrze ze mialem bagaze i zapasowke bo inaczej doszedlby do tylnej kanapy:/

To już pewnie ta Honda została na tym złomie obok ;) Ale dobrze, że nikomu nic się nie stało.

Pozdrawiam dwie rzeszowskie 159 . Jedna czarna SW...

A to byłem ja czarną na czarnych felgach. Dziękóweczka za pozdrowienia. A skoro byłeś w trybie "incognito" to nie poznałem - w przeciwnym przypadku napewno zidentyfikowałbym twoją alficzke. ^^,

Pozdrowienia dla Agnieszki i Piotra widzianych dziś w srebrnej 166 koło południa nad wisłokiem w okolicach parkingu WSK. Machałem Wam z chodnika w ostatniej chwili ale raczej nie widzieliście :P PS. ramki Wam coś wypłowiały!

Pozdrowienia dla Agnieszki i Piotra widzianych dziś w srebrnej 166 koło południa nad wisłokiem w okolicach parkingu WSK. Machałem Wam z chodnika w ostatniej chwili ale raczej nie widzieliście :P PS. ramki Wam coś wypłowiały!

:)

widzieliśmy i nawet próbowaliśmy odmachać!

pozdrawiamy!

Pozdrowienia od Julki dla Koleżanki i Kolegi z czerwonego Mito na ramkach zauważonych w Rz-wie na Warszawskiej i na Cieplińskiego dzisiaj około 16-ej.

pozdrowienia dla srebnej 147 wczoraj około godziny 12 w okolicach Łańcuta były łapki i dla Tomka widzianego dzisiaj Jarosław obok poczty przed 18 :D

Amortyzatory
Powrót