Widziany / widziana

Tam na podkarpackiej to chyba ja jechalem, ale nie widzialem Cię :) Pozdrawiam również Alfa_Lukas

Tak, to byłam ja :D Pozdrawiam ;)
nie wiem czy machalas jak to zwyklas robic bo zobaczyłem Cie jak już bylas z boku

- - - Updated - - -

Nie pistacja tylko Grigio platino metallizzato :P Dzięki i również pozdrawiam :)

o widzisz dobrze wiedzieć ze to Ty Psylo.Nawiasem mowiac rozmowa choć krotka to bardzo mila.Jeszcze raz Pozdrawiam i jak możesz to podeślij link do tamtego forum z którego był ten spot.

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW RZ :) to nie twoja Czarny ? :) za którą stałem i wysiadł właściciel na stacji czwórka przy ulicy witosa. Byłem przejęty uruchomieniem alfy bo immo mi odmówił posłuszeństwa :D. Przy tym miałem wycieczkę do reala na zmianę baterii w kluczyku i nic nie pomogło :D. W końcu z zasługi mojej lubej bella odpaliła w jej rękach i dojechaliśmy do domu. i na szybkości te styki po dociskałem z immo, i jak ręką odjął

pozdro dla laski korzenia ktora widzialem na meczu Gora Ropczyca - Baszta Zawada :D :D

Pozdrowienia dla czarnej 159 RZ :) to nie twoja Czarny ? :) za którą stałem i wysiadł właściciel na stacji czwórka przy ulicy witosa. Byłem przejęty uruchomieniem alfy bo immo mi odmówił posłuszeństwa :D. Przy tym miałem wycieczkę do reala na zmianę baterii w kluczyku i nic nie pomogło :D. W końcu z zasługi mojej lubej bella odpaliła w jej rękach i dojechaliśmy do domu. i na szybkości te styki po dociskałem z immo, i jak ręką odjął
nie to nie ja.Ja mam RDE i czarna 159 SW

- - - Updated - - -

pozdro dla laski korzenia ktora widzialem na meczu Gora Ropczyca - Baszta Zawada :D :D

ale Ty jesteś hools:D.

no poza Toba na pewno:D.Ty jak się opijesz robisz dym:D.Pozdrawiam i w końcu się gdzies pokaz na jakims spocie.Moze na zimowe placki się wybierzemy razem

Pozdrawiam srebna 156 SW RDE LMxx , widziana dziś przed 15 na Krakowskiej koło szpitala, jechałem kawałek za Toba.

25 minut temu widziany Hundzflot na ul. Szkolnej w swojej Alfie :) Machane obustronnie :)

Pozdrawiam Marcina spotkanego dzisiaj na Obrońców Poczty Gd. (gdzieś po 16 chyba było) oraz Agnieszkę, której czerwona strzała stała pod przychodnią (czy czymś tego typu) na Langiewicza po 18 :)

pozdrowienia dla upolowanych Państwa Mekków jak sądzę, których bellę widziałem pod domem ok. 16? :> 156 SW RZ.

Amortyzatory
Powrót