Dominik1992
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 1,9 JTD SW 110 km
Tam na podkarpackiej to chyba ja jechalem, ale nie widzialem Cię
Pozdrawiam również Alfa_Lukas
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie pistacja tylko Grigio platino metallizzatoAlfy ktore w szczegolnosci pozdrawiam: 147 pistacja
nastepnie czerwona Alfa Mito z logo AR na boku widziana ok.15:20 praktycznie na skrzyzowaniu pod Politechnika-wydaje mi sie ze byla to zona Piotra C. Pozdrawiam
nie wiem czy machalas jak to zwyklas robic bo zobaczyłem Cie jak już bylas z bokuTak, to byłam jaPozdrawiam
![]()
Nie pistacja tylko Grigio platino metallizzatoDzięki i również pozdrawiam
![]()
nie to nie ja.Ja mam RDE i czarna 159 SWPozdrowienia dla czarnej 159 RZto nie twoja Czarny ?
za którą stałem i wysiadł właściciel na stacji czwórka przy ulicy witosa. Byłem przejęty uruchomieniem alfy bo immo mi odmówił posłuszeństwa
. Przy tym miałem wycieczkę do reala na zmianę baterii w kluczyku i nic nie pomogło
. W końcu z zasługi mojej lubej bella odpaliła w jej rękach i dojechaliśmy do domu. i na szybkości te styki po dociskałem z immo, i jak ręką odjął
pozdro dla laski korzenia ktora widzialem na meczu Gora Ropczyca - Baszta Zawada![]()
![]()
pozdro dla laski korzenia ktora widzialem na meczu Gora Ropczyca - Baszta Zawada![]()
![]()
potwierdzam, tak było :d25 minut temu widziany Hundzflot na ul. Szkolnej w swojej AlfieMachane obustronnie
![]()
Pozdrawiam Marcina spotkanego dzisiaj na Obrońców Poczty Gd. (gdzieś po 16 chyba było) oraz Agnieszkę, której czerwona strzała stała pod przychodnią (czy czymś tego typu) na Langiewicza po 18![]()