weloo
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo Giulia Veloce
Pozdrowienia dla wlasciciela oznakowanej Belli 147 RRS XXXX stojącej dzisiaj pod Realem w Rzeszowie ~18:40 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Pozdrowienia dla wlasciciela oznakowanej Belli 147 RRS XXXX stojącej dzisiaj pod Realem w Rzeszowie ~18:40![]()
Pozdrowienia dla wiśniowej Alfy 166 (chyba RLA) ......
Nie ma takiej z rej. RLA......ale jest 2,5 v6 RLE...
![]()
hehe widziałem widziałem też pozdrawiam ale troche mnie rozpędziło bo wracałem ze sklepu a byłem głodnyPozdrowienia dla wiśniowej Alfy 166 (chyba RLA) widzianej na Zalesiu w okolicach cmentarza. Kierownik chyba nie zauważył przed sobą zielonego padła 156...wzionn się i wyprzedził
Jeszcze przy okazji spóźnione (o jakieś 2 tygodnie) pozdrowienia dla kierowniczki czarnej Alfy 147 3d (chyba też RLA) widzianej na wysokości Auchan.
pozdrawiam wlascicela ciemnej 156SW, RDE 45XX ktora stala wczoraj obok mojej pod CH Raj w Debicy - wlozylem wizytowke za wyceieraczke, moze sie ktos nowy pojawi bo ramek nie miala![]()
Na xenonach może była? Jeśli tak i ciemny chyba czarny metalik to gościa ode mnie z pracy![]()
i wzajemnie, jakoś musiałem zwrócić Twoją uwagęPozdrowienia dla kolegi z 166 blu odissea, ktory na mnie dzisiaj trąbił koło zamku ~9:00![]()
a ja pozdrawiam chlopakow ze srebrnej 159 rej HPK z jakimis zwierzetami domowymi na dachu ktorzy w niedzielne popoludnie stali przy wlocie do Debicy od strony Rzeszowa. byli zasloniecie innym autem i nie mialem jak pomgrugac ani pomachac![]()
![]()