• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla wlasciciela oznakowanej Belli 147 RRS XXXX stojącej dzisiaj pod Realem w Rzeszowie ~18:40 :)

wczoraj wieczorem widziana gtv-ka czerwona rni przy wylocie na kraków, ktos zrzeszony?? :D

Pozdrowienia dla wiśniowej Alfy 166 (chyba RLA) widzianej na Zalesiu w okolicach cmentarza. Kierownik chyba nie zauważył przed sobą zielonego padła 156...wzionn się i wyprzedził :D

Jeszcze przy okazji spóźnione (o jakieś 2 tygodnie) pozdrowienia dla kierowniczki czarnej Alfy 147 3d (chyba też RLA) widzianej na wysokości Auchan.

pozdrawiam wlascicela ciemnej 156SW, RDE 45XX ktora stala wczoraj obok mojej pod CH Raj w Debicy - wlozylem wizytowke za wyceieraczke, moze sie ktos nowy pojawi bo ramek nie miala :)

Pozdrowienia dla wiśniowej Alfy 166 (chyba RLA) widzianej na Zalesiu w okolicach cmentarza. Kierownik chyba nie zauważył przed sobą zielonego padła 156...wzionn się i wyprzedził :D

Jeszcze przy okazji spóźnione (o jakieś 2 tygodnie) pozdrowienia dla kierowniczki czarnej Alfy 147 3d (chyba też RLA) widzianej na wysokości Auchan.
hehe widziałem widziałem też pozdrawiam ale troche mnie rozpędziło bo wracałem ze sklepu a byłem głodny :D

pozdrawiam wlascicela ciemnej 156SW, RDE 45XX ktora stala wczoraj obok mojej pod CH Raj w Debicy - wlozylem wizytowke za wyceieraczke, moze sie ktos nowy pojawi bo ramek nie miala :)

Na xenonach może była? Jeśli tak i ciemny chyba czarny metalik to gościa ode mnie z pracy:D

Na xenonach może była? Jeśli tak i ciemny chyba czarny metalik to gościa ode mnie z pracy:D

nie wiem czy miala xenony bo stala na parkingu a nie patrzylem w lampy tylko dalem wizytowke za wycieraczke :). mozesz zapytac typa czy znalazl wizytowke czerwona

Pozdrowienia dla Aflistów(konkretnie 3) pozdrawianych na trasie Mielec - Rzeszów w godzinach 15-16, niestety nie widziałem aby ktokolwiek mi odmachał :(

pozdro dla granatowej (ciemno niebieskiej) 156 RJS widzianej dzis na trasie Pilzno - Jaslo :)

Również pozdrawiamy!! kurcze nie widzieliśmy Cię!!

Pozdrowienia dla Kiniego upolowanego dzisiaj jadacego swoja alfa przez Ks. Jałowego kolo 13:00 :D

Pozdrowienia dla kolegi z 166 blu odissea, ktory na mnie dzisiaj trąbił koło zamku ~9:00 :D

a ja pozdrawiam chlopakow ze srebrnej 159 rej HPK z jakimis zwierzetami domowymi na dachu ktorzy w niedzielne popoludnie stali przy wlocie do Debicy od strony Rzeszowa. byli zasloniecie innym autem i nie mialem jak pomgrugac ani pomachac :D ;)

a ja pozdrawiam chlopakow ze srebrnej 159 rej HPK z jakimis zwierzetami domowymi na dachu ktorzy w niedzielne popoludnie stali przy wlocie do Debicy od strony Rzeszowa. byli zasloniecie innym autem i nie mialem jak pomgrugac ani pomachac :D ;)

To pewnie z wystawy psów rasowych które bylo w niedziele na podpromiu :) ale z drugiej strony, HPK to raczej policyjne blachy haha .

Amortyzatory
Powrót