• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

pozdro dla kierowcy srebrnej alfy 156 RZE...., która zajęła mi miejsce pod blokiem :D wczoraj, dzisiaj i jutro:agree:. Będzie brama jak nic:P

pozdro dla czarnej alfy 156 RPZ.... na klubowych ramkach widzianej dzisiaj w rzeszowie na lwowskiej kolo zdz-u kolo 14 i kilka godzin pozniej granatowej 166 kolegi Weloo :) .

a dziekuje i rowniez pozdrawiam, ale przyznam szczerze ze nie widzialem :D
jechales kolo 17:45 lwowska na dol? czy to nie Ty? ;>

pozdro dla kierowcy srebrnej alfy 156 RZE...., która zajęła mi miejsce pod blokiem :D wczoraj, dzisiaj i jutro:agree:. Będzie brama jak nic:P

hehe no niestety tak bywa "Kto pierwszy ten lepszy" :P czekam na brame:D pozdro

---------- Post dodany o godzinie 14:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:37 ----------

a dziekuje i rowniez pozdrawiam, ale przyznam szczerze ze nie widzialem :D
jechales kolo 17:45 lwowska na dol? czy to nie Ty? ;>

Tak dokładnie to ja byłem...

---------- Post dodany o godzinie 14:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:38 ----------

nie zebym sie czepial ale kolo zdz to juz Pilsudskiego :P
weloo po modyfikacjach to pewnie Ci tylko smignal :d

no dobra niech bedzie że Piłsudskiego:P

Pozdrowienia dla srebrnej Alfy 156 mk1 RBR... z wielką płetwą z tyłu upolowanej dzisiaj koło Media Marktu w Rzeszowie :)

a ja dzisiaj wieczorem widziałem w Zamościu pod Macdonaldem chyba z 6 alf 166, 156 w kombi chyba 145 żółta i jeszcze ze dwie Czyżby jakiś spocik?

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156, mijaliśmy się dziś na Wyspiańskiego obok skrzyżowania ze Sportową :)

Pozdro dla Ludvigusa upolowanego u nas na osiedlu (wyspianskiego kolo szkoly na zakrecie) wczoraj kolo 18:00 :)

pozdrowienia dla:
srebrnej 156 RZ 26... widzianej ok 4:30 na skrzyzowaniu Rejstana z Obwodnica
bialej 75 RZE widzianej około 8 rano przy zjezdzie z malej obwodnicy na Zależe
czerwonej 159 RZ widzianej kolo Sędziszowa koło 9 rano
czarnej 156 FL napewno bez ramek bo z kwadratowa rejestracja z przodu RZ

Pozdro dla kolegi grantatowej 166 Weloo upolowanego dzisiaj koło 14 pieszo na rogu Jagielońskiej i 3-go maja. (niestety nie widział)

to chyba bylem ja - rowniez pozdrawiam i nie wiedzialem ze ktos z Debicy jest "zrzeszony w Korporacji" jak cos to mrugaj smialo kolego :)

pozdro dla AR 156 z wielkim skrzydlem rej RJA widzianej na obwodnicy Debicy wczoraj lub w poniedzialek, taki kremowy kolor

Amortyzatory
Powrót