• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

pozdrowienia dla srebrnej 166 tablice LC***** widzianej wczoraj ok godz 15 obok lotniska Rzeszów-Jasionka :)

pozdro dla czarnej 145, blachy RLE widzianej dzisiaj pare minut po 8 przy Zakladzie Karnym na rzeszowskim Zalezu

RLE 77ES czy jakoś tak? Raczej nie zagląda na to forum, chyba że się mylę?

chyba bylo RLE XXXXX - 5 cyfr chyba bylo, ale nie pamietam dokladnie juz teraz

pozdrowienia dla sabiny widzianej wczoraj w telewizji w aktualnosciach.

Własnie i w tym i w tym nie idzie. Nie wiem o co kaman z jakimiś wtyczkami których nie mogę zainstalować bo nie podchodzą pod mojego windowsa

Własnie i w tym i w tym nie idzie. Nie wiem o co kaman z jakimiś wtyczkami których nie mogę zainstalować bo nie podchodzą pod mojego windowsa

a jaki masz system?
sprobuj zainstalowac microsoft silverlight
http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx

alfaholicy sa wszedzie i widza wszystko:D

lajkonik zaplacil Ci za reklame?:D

Rezerwuje miejsce w kolejce, po autograf Sabiny na następnym spocie:D
nowa gwiazda tvp rzeszow:D
ale zamiast przy lajkonikach mogli przy alfie nagrac:D

Rezerwuje miejsce w kolejce, po autograf Sabiny na następnym spocie:D

ale ona smieszna...znaczy ja jestem smieszna heee...usmialam sie po uszy...tego bylo wiecej, ale widocznie stwierdzili ze bełkot i wycieli :P:P

a jakze, kontakt ze swiatem, w razie wypadku w dzikiej gluszy...albo zeby pogode sprawdzic...no wazna rzecz:P
zeby pizze zamowic na wieczor :D

nom ale to chyba bardziej o "wczasowiczow" chodzi :P
bo miejscowi pewnie wiedza jaki operator ma najlepszy zasieg i biora tel u niego;d

mam babcie kolo lubaczowa;d to era u niej zasieg tylko na oknie;d i zawsze jak jakis zjazd rodzinny to caly parapet telefonow:D
tata ma w orange i ma tam wszedzie zasieg

ogolnie jest chyba tak ze era jest bardziej po miastach

era i play to cos czego nie ma u nas...a pojedz w Bieszczady to gowole nie ma o czym gadac...ognisko i znaki dymne hee

era i play to cos czego nie ma u nas...a pojedz w Bieszczady to gowole nie ma o czym gadac...ognisko i znaki dymne hee
po co? lepiej do Rymanowa, a roznica tylko taka ze w Rymanowie dobre flaczki daja do jedzenia :D

pozdro dla czarnej alfy 156 RPZ.... na klubowych ramkach widzianej dzisiaj w rzeszowie na lwowskiej kolo zdz-u kolo 14 i kilka godzin pozniej granatowej 166 kolegi Weloo :) .

Amortyzatory
Powrót