Widziany / widziana

Gratuluję Czarny, wszystkiego dobrego, niech córa zdrowo rośnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dodano po 2 minutes:

dobra dobra Piotrek gratulujemy itp itd .. :D teraz jest ważniejszy temat, aczkolwiek rekord na ślunsku :) wybieramy się czy się nie wybieramy? tzn. ja na 99% jadę i raźniej byłoby pojechać większą ekipą :)

ps. Piotrek mogę Cię zgarnąć jak chcesz :D

Ja się przymierzam na ten wyjazd

Ostatnia edycja:
kto dzis szara 156 35F4 (chyab taka rej) stal pod starostwem?

Gratuluję Czarny, wszystkiego dobrego, niech córa zdrowo rośnie

Dodano po 2 minutes:

Ja się przymierzam na ten wyjazd

Pojedziemy wszyscy razem ;) Jak będzie podana miejscówka ustalimy grafik i polecimy na Śląsk jedną kolumną zabierając wszystkich po drodze, od Rzeszowa do Krakowa. Oczywiście po A4. Ale jeśli ktoś będzie chciał jechać osobno to też nie ma problemu ;)

Dodano po 3 minutes:

28 marca będzie próba generalna przed 1 maja w Bochni/Brzesku. Przyjazd potwierdziło już 80 Alf. Odpowiedni temat jest już założony na forum podkarpackim. Serdecznie wszystkich zapraszam :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 SW ktorego minolem na skrzyzowaniu z przemyslowa ;-)

pozdrowki dla reggie'go widzianego w godzinavh porannych kolo filharmoni.
Oraz dla MarekR widzianego na powstancow na "obwodnicy", trabilem machalem ale nie reagowales :-D a jechalem incognito top secret Iveco Daily :-D Zdrowka :-)

Pozdrawiam kierownika 6-stki FL goniącego za mną na Piłsudskiego w drodze do pracy ; )

No Cichy cos mnie nie mogłeś łyknąc a tak powoli jechałem robiłem ci miejsce nawet ;)

Noo dałeś po garnku czorno z rury bylo :) a ja nie mialem jeszcze w deskę :)

heheh niewiem co we mnie wstapiło, był na zimnym :) Normalnie tego nie robie ^^ ;P

Amortyzatory
Powrót