• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany / widziana

kto mi dzis machał z czarnej 156 w Debicy na Sandomierskiej po 15?

Pozdrowienia dla Kolegi w 'wscieklo' czarnej 166 RSA Widzianego pod stokiem Kiczera w Puławach. Tak ciemne szyby ze nic przez nie nie widać czy machasz czy nie [emoji14] :) Piękna Bella.

Pozdrawiam AR 159 SW widziana pod ProFamilia ok.11:30 i chyba zlota 156 SW FL RZ4444 na klubowych ramkach widziana pod Biedronka pod ProFamilia ok. 21 i jeszcze szara 156 SW FL na parkingu pod ProFamilia ok.21 na ramkach - chyba wlasciciela pytalem o Biedronke.

Pozdrowionka dla 156 v6 kilka dni temu pod tesco :)

Pozdrawiam AR 159 SW widziana pod ProFamilia ok.11:30 i chyba zlota 156 SW FL RZ4444 na klubowych ramkach widziana pod Biedronka pod ProFamilia ok. 21 i jeszcze szara 156 SW FL na parkingu pod ProFamilia ok.21 na ramkach - chyba wlasciciela pytalem o Biedronke.

mam juz gratulowac ?? :D

moglibyscie:D. Po co pytacie:D. Reggie wydawalo mi sie, ze zlota ale bylem po 12 godz.na nogach bez jedzenia wiec mialem juz zwidy

Piotr : gratulacje :)
Dowcip miesiąca w tym dziale : dzisiaj około 18-ej widziane około 30 Alf (większość na ramkach) na trasie z Rz-wa do Babicy i potem na parkingu pod jakimś zajazdem ;) Zepsuły się wszystkie na raz czy zlot jakiś ? ;)

i tak chcieli byc pierwsi,a To Tobie Robson przypadlo miejsce nr.1. Pozdrawiam i zaluje, ze nie dalem rady ale caly czas o Was myslalem i nawet chcialem na chwilke wyskoczyc ale no nien dalo sie

Piotrek gratulacje ale teraz z czasem będzie cienko. :)

dobra dobra Piotrek gratulujemy itp itd .. :D teraz jest ważniejszy temat, aczkolwiek rekord na ślunsku :) wybieramy się czy się nie wybieramy? tzn. ja na 99% jadę i raźniej byłoby pojechać większą ekipą :)

ps. Piotrek mogę Cię zgarnąć jak chcesz :D

Amortyzatory
Powrót