Widziany / widziana

chlopaki, a orientuje sie ktos co to jezdzi po Rzeszowie-wielkie czarne coupe z przodem troche podobnym do maseraka?W ogole bryla podobna do Maserati GT tylko chyba wieksze.Widzialem to 2 razy ale nie wiem co to.
chyba Fisker Karma, ale nie jestem pewien. Stało pod Grafiką 2 dni temu :)

na krakowskiej ustrzelona 4C
kurcze, niedaleko mnie, mogłem pojechać na przejażdżkę :)

No Fiskera też jakiś czas temu widziałem w Bziance.

tak chlopaki to to.Co to w ogole jest za marka??Robi wrazenie nie powiem
Marka chyba upadła ostatnio, z tego co kojarzę, albo przynajmniej coś czytałem o problemach finansowych.

A i jeszcze wczoraj na Sobieskiego minąłem się z Ferrari 599 na blachach RZ, piękny widok :) niestety nie zdążyłem ustrzelić foty, bo jechało z naprzeciwka.

Hmm, teraz to nawet wiem kto jest właścicielem tego Fiskera ;)

Powiem to tak - chyba jako pierwszy namierzyłem 4C na Rzeszowie ^^
Widziana dzisiaj na Powstanców Wa-wy. Perełka ładnie się prezentuje w nocy ;) :D

Pozdrawiam Jarka (Sporting) i oczywiście jego nową piękną 4C. Bardzo dziękuję za przejażdżkę na prawym fotelu ;)

Ostatnia edycja:
no zesz kurde ale Ci zadzroszcze

Dodano po 2 minutes:

Sporting mi tez obiecales.Jutro bede w Rzeszowie to co przewieziesz mnie??Pleassssssssssssssssssssssssssse

Ostatnia edycja:
no by Was jutro jade do RZ i bede chyba do wieczora jezdzil i czekal az przejedzie.Chyba najczesciej na Krakowskiej byla widziana wiec stane sobie pod Nowym Światem i bede polowal:D.Macie szczescie, ze mieszkacie w RZ:cool:.Sporting widze, ze jak zaczal wczoraj jezdzic to przestac nie moze:D

Powiem szczerze, jazda tym samochodem to sama przyjemność !

i to niezależnie od tego czy stoję w korku, dynamicznie przyspieszam czy też wchodzę na wysokie prędkości :)

ps. wiem dlaczego 4C ma tak mały bagażnik !
To po to aby po zakupy spożywcze trzeba było jeździć 4 razy :D :cool:

Amortyzatory
Powrót