Widziany / widziana

Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 na rejestracjach RDE... z ramkami widzianego dzisiaj ok 14 30 na tyłach pomiędzy dworcem PKS a galerią Rzeszów:) Patrzyłeś na mnie, ja na Ciebie, ale pozdrowienia nie było - ja jechałem, zielonym Suzuki Jimny na rej. KR.... z kogutem na dachu i anteną CB jak pewnie widziałeś :D
Dodatkowo kolegę Kacper, którego to bellę widziałem cos ok 19:30 do Millenium Hall:D
O to z pewnoscia ja wzajemnie;) Swoja droga wysyp alf... dzisiaj wybralem sie na piknik ze swoja "polowka" okolo 11 i na dlugosci rzeszow - sedziszow co najmniej 12 alf- stad pozdrowienia od bezowego crosswagona RJA, a takze dla kolegi z granatowej 159 na ramkach widzianego okolo 14 kladka rzeszow- pomigane;) i jeszcze dla kolegi z subaru / milocin, ktory robil foty stojac za mna [...] widzialem :D

Hubert - Hundzflot widziany w Dębicy ok 14-stej na 3 Maja (igloopol) w swojej 147 :)

Pozdrawiam kierownika oraz załogę (zwłaszcza piękną (!!!) blondynkę ;)) ciemniej GT spotkanej dziś na parkingu pod MilleniumHall ok 15:00 (rejestracja chyba RBR...) Zrobiłem Wam miejsce o które dziś było widzę ciężko :) Pozdrawiam i thx za miłe słowo! :)

[edit] forza Italia!

Pozdrawiam kierowce 156 srebrnej na klubowych ramkach widzianego dzisiaj o 8,30 w Sokołowie Małopolskim

Pozdrawiam widzianą 156 RMI ciemny (zielony?) Rzeszów światła pola/dąbrowskiego.
Jechałem za tobą tak brudnym autem że nie chciałem na siebie uwagi zwracać.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

pozdrawiam 159 LBL z ramkami klubowymi widzianą dzisiaj około 16.30~ na Trasie niedaleko Tarnowa w stronę KRK :)

pozdrowienia dla błękintej 147 dziś na drodze niemce lubartow z klubowymi blachami ok godziny 13 20... która wyprzedzała tak samo ciekawie jak ja :D

Pozdrawiam kierownika czerwonej metalicznej Julki w wersji QV widzianego w Rzeszowie obok dworca PKS we wtorek ok. godziny 15:30 na rejestracjach RZ..... :D Piękna maszyna:P

pozdrowienia dla czarnej 159 sedan wyjezdzajacej z parkingu na Tysiaclecia niedaleko ronda(tzn.kóleczeczka) w poblizu ul.Robotniczej ok.godz.12:30 oraz dla drugiej czarnej 159 sedan widzianej na skrzyżowaniu Krakowska/Rzeszowska/Kosciuszki/Strażacka(jadacej od rynku w strone Rzeszowa) tez ok.12:30.Obie alficzki widziane oczywiście w Dębicy i zapewne żaden z wlascicieli tutaj nie zaglada:D

mam nadzieje ze to nikt z forum http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130502%2FRZESZOW%2F130509930 "Pięcioro młodych ludzi trafiło do szpitali, troje z nich przebywa na oddziale intensywnej terapii. Alfa romeo, którą jechali uderzyła w ogrodzenie posesji na ul. Św. Rocha w Rzeszowie." "Z samochodu pozostał wrak, jedynie bagażnik był rozpoznawalny. "
Widziałem ten wypadek i długo się zastanawiałem czy to alfa czy nie tak auto było zniszczone. Koleś musiał tam nieźle cisnąć na tej prostej bo zaparkował w rowie tak jak by jechał z przeciwka.

pozdrawiam Piotrka Czarnego :)
ps dzieki za wpuszczenie na rondzie, a w zasadzie to sam sie wrylem :D

Amortyzatory
Powrót