• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany / widziana

Pozdrawiam również Kierowcę Alfy 159 spotkanego dziś na Baldachówce, jechał przez chwilę za nami, ale nie wykazał się "spontanem" na widok innych Alfaholików :P Szkoda....

No jakże, mrugałem do Was, ale reakcji zwrotnej nie zauważyłem! :P
Pozdrawiam również.

pozdrawiam czarną 156 SW z ramkami na Rzeszowskich blachach :) którą widziałem dzisiaj ok. 19 koło salonu mercedesa, niestety ja siedziałem jako pasażer i nie dali się namówić, żeby mrugać :(

pozdrawiam czarną 156 SW z ramkami na Rzeszowskich blachach :) którą widziałem dzisiaj ok. 19 koło salonu mercedesa, niestety ja siedziałem jako pasażer i nie dali się namówić, żeby mrugać :(

Dajesz komuś sie powozić własną Alfą? :P

Pozdrowienia dla kolegi sm00q widzianego na ul.Kolejowej ok.15 (pomachane i odmachane) i przed chwila pani w bialej Julce na blaszkach RZ na ul.Kosciuszki ktora jechala za mna do Rondka(nie machalem/nie mrugalem bo ramek brak).

Pozdrowienia dla Bialej 156 z lotka na fajnym felunku-szpryszce z klubowymi ramkami widzianego pod Rejtanem ok.17.Zaparkowales i czekales na kogos i mialem nawet podejsc powiedziec czesc ale stwierdzilem co Ci bede glowe zawracal

- - - Updated - - -

aha i pozdrawiam jeszcze kierownika Toyoty GT ktora wyprzedzila mnie na poczatku obwodnicy Ropczyc,stanalem za nia na swiatlach bo nie chcialem sie osmieszac nawet zeby stanac z boku na swiatlach.Zielone swiatlo i start Toyoty jak z procy.Pieknie to idzie;)

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 156 SZY....

A teraz info dla reszty. Ale wtopa! Pisaliśmy tu kiedyś o Koledze i zastanawialiśmy się, czy on wie, że jest Alfaholikiem. Ktoś mówił, że pojawił się na ulicach od grudnia, a od niedawna odmiguje, ale to taki nieświadomy Alfaholik. Dziś go znów spotkałam koło szpitala na Lwowskiej. Pomrugałam awaryjnymi, odmrugał długimi. Myślałyśmy z córą, że to zbieg okoliczności, więc mała wystawiła do szyby wizytówkę Alfaholików, a ja specjalnie jechałam obok. On zrobił dziwną minę, ale zmieniły się światła i musiałyśmy jechać, więc kawałek dalej znów na jego wysokości krzyczę przez okno: "Hej, należysz do Alfaholików?"Na co on odpowiada z uśmiechem, że... tak. Upssss..... ale mi głupio i wstyd, że go chciałam uświadomić.... :(

Pozdrawiam (moze nie alfoholika) ale furka zrobiła na mnie wrażenie tym bardziej ze to prawdziwe Porshe a nie "tjunink"
Furka widziana w poniedziałek ok 11 pod parkingiem Media Markt

Oraz widzianego dziś ok 18-19 w Leżajsku kierownika:

Pozdrowienia dla Alfaholika w AR146 którego dzisiaj ok 22.20 widziałem ( a nawet zostałem wyprzedzony przez niego :)) na ul. Zana obok PACO.
Przepraszam, że nie odmrugałem ale walczyłem z moją skrzynią biegów :)

Pozdrawiam (moze nie alfoholika) ale furka zrobiła na mnie wrażenie tym bardziej ze to prawdziwe Porshe a nie "tjunink"
Furka widziana w poniedziałek ok 11 pod parkingiem Media Markt

Oraz widzianego dziś ok 18-19 w Leżajsku kierownika:

He he teraz to jak będziemy się pozdrawiać to tylko ze zdjęciem :D

Pozdro dla Alfy Konrada widzianej wczoraj pod supersamem w Leżajsku :) w godzinach południowych.

pozdrawiam kierowcę klubowej 147 z rejestracją TOP która wczoraj przyleciała do Pana Janusza do Alfacorse. Oraz dla srebrnej GT z rejestracją RMI widzianej wczoraj w Pustkowie koło godziny 19.

Amortyzatory
Powrót