Widziany / widziana

Pozdrowienia dla Alfaholika z zielonej 156ki SZY...., widzianego wczoraj w okolicach Millenium i Mostu Zamkowego. Kolega co prawda nie z tego województwa, ale może zajrzy na nasze forum. Pomachane, potrąbione i... odmachane, choć mina była BEZCENNA! :cool:

Pozdrowienia dla Alfaholika z zielonej 156ki SZY...., widzianego wczoraj w okolicach Millenium i Mostu Zamkowego. Kolega co prawda nie z tego województwa, ale może zajrzy na nasze forum. Pomachane, potrąbione i... odmachane, choć mina była BEZCENNA! :cool:

Ta sztuka od jakiegoś czasu kręci się po Rzeszowie też ją widziałem parę razy:D

Też go widziałem, ma zderzak oklejony stickerami, a lata na ramkach i tych blachach co najmniej od grudnia a od jakiegoś czasu odmachuje i odmruguje światłami...to chyba taki nieświadomy alfaholik:)

to ty w wicie pracujesz?

a co Ty tez??hahahaha

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla Czarnej Brery KDA widzianej na rondzie kolo kosciola Ducha ok.15 oraz dla czarnego sedana ktory przejechal obok mnie na Chopina z tego co pamietam ok.13 oraz dla wszystkich alfonsow widzianych na trasie Dębica-Tarnow i Tarnow - Dębica w godzinach 17-21.

pozdro dla AndrzejGP83 widzianego dzisiaj na Swietoslawa w Debicy, odmachane

Pozdro dla kolegi TOMI1983 widzianego dzisiaj przed 17 na światłach koło Starostwa :)
Nie byłem pewien czy łąpkę podnosić bo ramek nie widziałem :P

rowniez pozdrawiam a ramek niestety nie posiadam i jakos do tej pory nie zdecydowalem sie na zakup a to juz 3 lata ;p

Pozdrowienia dla kolegi LukeMazur który jechał za mną od Sanok i w zagórzu za serpentynami mnie wyprzedził i potem w Lesku koło Husqvarny mnie mijał i dla kierownika granatowej 156 sedan po fl która też za nami jechał od Sanoka. Ja śmigałem bordowym Expertem firmowym.

ooo ;) wrescie;) a czym Ty jechałes? a no faktycznie było cos takiego;) a dokad zmierzałes? no ta za mna fl to kojarze;) ja szybko jechałem do domu zeby podpiac bo mi marchewka wyskoczyła jak wracałem z Nowego Sącza i bedzie trzeba EGR'a zaslepic delikatnie i wyczyscic;)

Pozdrowienia dla Konrada widzianego koło Watkemu ma Mickiewicza w Leżajsku dzisiaj ok 12:30 i później jeszcze raz na skrzyżowaniu koło PKS'u.

POzdro Dla beżowej 159 widzianej na ul. zamojskiej w Biłgoraju dzisiaj około 21 :P

pozdrawiam ciemna 156 RMI z ramkami, która stoi na Wincentego Pola w Rzeszowie :) oraz kolegę z Sędziszowa w srebrnej 147, który jechał dzisiaj do Rzeszowa około 7.30 i mijaliśmy się koło radaru w Świlczy :)

pozdrawiam ciemna 156 RMI z ramkami, która stoi na Wincentego Pola w Rzeszowie :) oraz kolegę z Sędziszowa w srebrnej 147, który jechał dzisiaj do Rzeszowa około 7.30 i mijaliśmy się koło radaru w Świlczy :)

Jak z ramkami to napewno Korzeń:P który to ostatnio nijak udziela sie na forum:P

Pozdrawiam właściciela ciemnej (nie tylko z brudu :-)) 156sw RZ na ładnych szprychach i klubowych ramach, którą właśnie widzę na parkingu z okna Cleopatry w Nowym Świecie :-)

Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2

Pozdrowienia dla Konrada widzianego koło Watkemu ma Mickiewicza w Leżajsku dzisiaj ok 12:30 i później jeszcze raz na skrzyżowaniu koło PKS'u.

oo a ja Ciebie nie widziałem :D
Musimy jakiś mikro spocik w le zorganizować zebym chociaż wiedział która to Twoja alfunia :D
ja dzisiaj zaganiany byłem to nawet po furkach nie patrzylem :D

Amortyzatory
Powrót