Pozdrowienia dla Alfaholika z zielonej 156ki SZY...., widzianego wczoraj w okolicach Millenium i Mostu Zamkowego. Kolega co prawda nie z tego województwa, ale może zajrzy na nasze forum. Pomachane, potrąbione i... odmachane, choć mina była BEZCENNA! 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla Alfaholika z zielonej 156ki SZY...., widzianego wczoraj w okolicach Millenium i Mostu Zamkowego. Kolega co prawda nie z tego województwa, ale może zajrzy na nasze forum. Pomachane, potrąbione i... odmachane, choć mina była BEZCENNA!![]()
to ty w wicie pracujesz?
nie ja tylko z nimi handluje ale moj brat tam pracuje.a co Ty tez??hahahaha
Pozdro dla kolegi TOMI1983 widzianego dzisiaj przed 17 na światłach koło Starostwa
Nie byłem pewien czy łąpkę podnosić bo ramek nie widziałem![]()
Mała pomyłka z liczbą w nicku, ale nie szkodzipozdro dla AndrzejGP83 widzianego dzisiaj na Swietoslawa w Debicy, odmachane
Wiosna to lansujecie sie po mieściePozdrowienia dla Konrada widzianego koło Watkemu ma Mickiewicza w Leżajsku dzisiaj ok 12:30 i później jeszcze raz na skrzyżowaniu koło PKS'u.
Również pozdrawiamPOzdro Dla beżowej 159 widzianej na ul. zamojskiej w Biłgoraju dzisiaj około 21![]()
pozdrawiam ciemna 156 RMI z ramkami, która stoi na Wincentego Pola w Rzeszowieoraz kolegę z Sędziszowa w srebrnej 147, który jechał dzisiaj do Rzeszowa około 7.30 i mijaliśmy się koło radaru w Świlczy
![]()
nie. Zwykłe żarówki tylko że tak na błekitno świecąRównież pozdrawiamw lampach masz hidy? bo ładnie na błękitno świecą.
Pozdrowienia dla Konrada widzianego koło Watkemu ma Mickiewicza w Leżajsku dzisiaj ok 12:30 i później jeszcze raz na skrzyżowaniu koło PKS'u.