Widziany / widziana

kurde ostatnio widzialem ale sw na fajnym felunku.Kierowca mnie obczail, wsiadl i odjechal.Ja zaparkowalem obok pod bankomatem

tak myślałem, że to Ty :P wydawało mi się, że zaraz przy rondzie mrugnąłeś długimi, a potem podjechałeś tak blisko, że nie mogłem dostrzec czy są ramki czy nie :D ale potem przy moim skręcie już byłem pewien ,że mrugnąłeś więc awaryjne poszły, mam nadzieję, że widziałeś :P
widzialem widzialem :)

pozdrawiam kirowniczkę i pasażera w czerwonej Mito spotkanej na wysokości Reala. pomachane i odmachane. miło tak spotykać klubowiczow , aż mi banan z ust nie schodził do samego domu.

Również pozdrawiamy! Nie wiem, czy większą frajdę ze spotkania miała córka, czy ja. A reakcja w 156ce była naprawdę super! ;) Autentyczna radość, co jest dość rzadko spotykane, większość forumowiczów łaskę robi, że odpowie, jeśli w ogóle odpowie :(

Kolego Tymin czy to nie Ty jechałeś wczoraj rano ok. godziny 6:10 krakowska w stronę ronda z flagami ciemna 156 sedan z ramkami? Mijałem Cie na wysokości nowego świata zielonym Suzuki Jimny brudnym jak 100.....ów na rej. KR..... :D jakby co pozdrawiam, następnym razem mignę awaryjkami:D

A ja pozdrawiam kierownika srebrnej 166 mijanej dzis ok 7 na rondzie na krakowskiej , i baaaaaaaardzo sympatyczna pania w srebrnej 156 i zniewalajacym usmiechu z którą stałem chwilke na dąbrowskiego po 15 :D:D

Ostatnia edycja:
Mały 2030 gdybys nie napisał, że ta osoba o zniewalającym uśmiechu to była Pani to pomyslałbym, że o mnie chodzi :cool:.

Pozdrawiam Alfoholika, który zaparkował obok mnie pod Realem wczoraj wieczorem.

Kolego Tymin czy to nie Ty jechałeś wczoraj rano ok. godziny 6:10 krakowska w stronę ronda z flagami ciemna 156 sedan z ramkami? Mijałem Cie na wysokości nowego świata zielonym Suzuki Jimny brudnym jak 100.....ów na rej. KR..... :D jakby co pozdrawiam, następnym razem mignę awaryjkami:D

Tak właśnie, to ja - do pracy jechałem. Pamiętam zwróciłem uwagę na tą terenówkę. Również pozdrawiam i do następnego:)

Pozdrawiam szarą 166 na rejestracjach RMI (lub RNI) widzianej dziś w Leżajsku obok dworca o 16:00
Było machnięte ale kierownik nie widział chyba :)

pozdrawiam srebrną 156 SW, którą widziałem w Rzeszowie koło galerii Graffica, ok. 20:15 oraz białą 156 SW widzianą dzisiaj rano przed około 6.30 wyjazd spod bloków koło galerii Nowy Świat :) ja jechałem sobie punciakiem i tak Was przylookałem :)

Ppozdrowienia dla kierowcy bialej jak snieg Giulietty KTA widzianej na Kolejowej ok.16 .Pomachane i Pokiwane :).Pan achyba nie ma u nas na forum ale jednak Pozdrawiam

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 SW RST****. Widujemy się często na Staszica w Rzeszowie.

Pozdrowienia dla jasnej(szarej/srebrnej)159 SW widzianej dzis ok.11-12 w okolicy PKP w Ropczycach...blachy cos R 2...(chyba jakies takie te ktore robia na zamowienie - nie wiem jak sie one nazywaja).Ja jechalem Iveco z rklama sobieskiego Krol Jest Tylko Jeden.

Pozdrowienia dla jasnej(szarej/srebrnej)159 SW widzianej dzis ok.11-12 w okolicy PKP w Ropczycach...blachy cos R 2...(chyba jakies takie te ktore robia na zamowienie - nie wiem jak sie one nazywaja).Ja jechalem Iveco z rklama sobieskiego Krol Jest Tylko Jeden.

Pewnie to R2 GTA32 i kolega posiadający 159 SW 3.2JTS z kompresorem od Autodelty:P

zapytam bo nie rozumiem:o co chodzi z tym krolem?i pozdrawiam 156 z klubowymi ramkami widziana wczoraj na warszawskiej ok.19.30.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót