AndrzejGP23
Użytkownik
Srebrna ale sedan, z telefonami
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
widzialem widzialemtak myślałem, że to Tywydawało mi się, że zaraz przy rondzie mrugnąłeś długimi, a potem podjechałeś tak blisko, że nie mogłem dostrzec czy są ramki czy nie
ale potem przy moim skręcie już byłem pewien ,że mrugnąłeś więc awaryjne poszły, mam nadzieję, że widziałeś
![]()
pozdrawiam kirowniczkę i pasażera w czerwonej Mito spotkanej na wysokości Reala. pomachane i odmachane. miło tak spotykać klubowiczow , aż mi banan z ust nie schodził do samego domu.
Kolego Tymin czy to nie Ty jechałeś wczoraj rano ok. godziny 6:10 krakowska w stronę ronda z flagami ciemna 156 sedan z ramkami? Mijałem Cie na wysokości nowego świata zielonym Suzuki Jimny brudnym jak 100.....ów na rej. KR.....jakby co pozdrawiam, następnym razem mignę awaryjkami
![]()
Pozdrowienia dla jasnej(szarej/srebrnej)159 SW widzianej dzis ok.11-12 w okolicy PKP w Ropczycach...blachy cos R 2...(chyba jakies takie te ktore robia na zamowienie - nie wiem jak sie one nazywaja).Ja jechalem Iveco z rklama sobieskiego Krol Jest Tylko Jeden.
Pozdrowienia dla jasnej(szarej/srebrnej)159 SW widzianej dzis ok.11-12 w okolicy PKP w Ropczycach...blachy cos R 2...(chyba jakies takie te ktore robia na zamowienie - nie wiem jak sie one nazywaja).Ja jechalem Iveco z rklama sobieskiego Krol Jest Tylko Jeden.
kolego reklama sobieskiego.Przeciez napisalem