Widziany/Widziana

Pozdrawiam kierownika białej Giulietty który pomachal mi awaryjkami na Włókniarzy parę dni temu :)

Pozdrowienia dla kierownika 159 SW z klubowymi ramkami, z którym minęliśmy się w piątek przed południem w Koluszkach na ul. Kościuszki.

Pozdro dla kierownika czarnego 159 SW z którym się minęliśmy na Zgierskiej - ledwo zdążyłem odmachać ;)

Pozdrawiam czarną Brerę z pomodzonymi lampami, z którą minąłem się na Włókniarzy - pierwszy raz widziałem inną niż moja w ruchu ;)

Czyli miałeś okazję spotkać na drodze naszego Prezesa :) [MENTION=24592]Bajon[/MENTION]

Czyli miałeś okazję spotkać na drodze naszego Prezesa :) [MENTION=24592]Bajon[/MENTION]

Wczoraj mieliśmy się już okazje poznać na spocie, ale dobrze wiedzieć kto jest kto na forum :)

Ezg 159 spotkana dziś pod rowami łapki były

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Kolejna 159 na ramkach tablice znów ezg wersja ti z ciemnymi szybami parkujaca dziś na parkingu w rowach przy wesołym miasteczku co najlepsze obok stała 155 :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika "szarej" 159, przyznać się kto dzisiaj zaparkował przede mną na Piasta ;)

Pozdrowienia dla pięknej 164 widzianej dziś około godz 18 na ul. Rzgowskiej.

Pozdrowienia dla Kolegi w ciemnej (chyba grafitowej) 156 (chyba SW) widzianej we wtorek przed 8:00 w drodze ze Zgierza do Strykowa. W ostatniej chwili zobaczyłem "kątem oka", że mnie pozdrawiasz, ale byłem akurat skupiony na "atakowaniu" ciężarówki przede mną :) (jechałem grafitową GT ze Strykowa do Zgierza).

Pozdrawiam wszystkich widzianych na łódzkich (i nie tylko) drogach.!!! Pozdrawiam sąsiada ze 166 zender - -Dąbrowa - może kiedyś jakis browar? Monopolowy blisko [emoji23]

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 SW, parkowała wczoraj obok mojej przed stadionem Widzewa :)

Cześć!

Są jeszcze klubowicze w Łodzi? :D
Widzę, że wątek od jakiegoś czasu martwy.

Amortyzatory
Powrót