Widziany/Widziana

Pozdro dla kierownika czerwonej 156 stojącej pod BiednąRomką w Koluszkach na ELW z ramkami

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla właściciela szampańskiej 156 SW zaparkowanej dzisiaj na ul. Lodowej przy parkingu BSH

Poznaje tą bestie z ul. Łanowej. Widziana codziennie jak jeszcze tam mieszkałem :)

To właśnie ta bestia :) Pozdrawiam byłego sąsiada :)

Pozdro dla wlasciciela 156 na ramkach widzianego na Technicznej niedaleko firmy Robinson na dabrowie i wlasciciela czarnej 159tki stojacej na parkingu Boscha na Papierce

Pozdrawiam w imieniu żony ze 156 ;)

Pozdrowienia dla Bajona dzisiaj około 9tej na Krzemienieckiej przy Atlas Arena ,
i pozdrowienia dla Bajonka dzisiaj koło 14,30 na Traktorowej :)

Kumulacja Bajonów :) Pozdro!
P.S. Ja Cię nie widziałem :(

Kumulacja Bajonów :) Pozdro!
P.S. Ja Cię nie widziałem :(

Nie widziales mnie bo stałem obok na prawoskret ale niebieskim Doblo :) Bajonka też miałem Doblasem to bankowo też mnie nie widział
W Doblo jestem incognito na co dzień do pracy :)

Pozdro dla kierownika czerwonej 147 mijanej w Andrespolu dzis po 17. Migane było

Nikos krąży po mieście jako zakamuflowany Alfista ;) Ale przynajmniej jeździ włoszczyzną ;) hehe

Pozdro dla kierownika czarnej 156 kombii z jasnymi halogenami wpuszczajacego mnie dzisiaj na dabrowskiego kolo godziny 12. Sluzbowy trafic Kofeina ;)

Panowie czy ktos z was pracuje na novostracie? ;)

I pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 159 na ramkach parkujacego na Boschu na Wedmance ;)

A to chyba o mnie chodzi ;)
Rowniez pozdrawiam ;)

Pozdrowienia dla kierowniczki z czarnej GTV mijanej dzisiaj w Andrespolu

Pozdrawiam kogoś w kremowej.. ponoć 159 ( chociaż mi pachnie 156 ) widzianej przez mojego tatę dzisiaj na pabianickiej ok 14 30 :D Strzelam w Zeba 156 osobiście :D Blachy EL 370..

Pomyłka :(

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót