Widziany/Widziana

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 widzianej dzisiaj ok 23:15 na włókniarzy przy konstantynowskiej. Na ramkach i z wlepą alfisti. Nie trąbiłem bo nie jechałem Alfą. Pozdro

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 widzianej dzisiaj ok 23:15 na włókniarzy przy konstantynowskiej. Na ramkach i z wlepą alfisti. Nie trąbiłem bo nie jechałem Alfą. Pozdro

A to ja byłem. Wracałem z festiwalu światła :D również pozdrawiam

Pozdrowienia dla kierownika czarnego Spidera zaparkowanego obok mojej 159 na Przybyszewskiego przy ryneczku.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę czarnej 156 sedan mijanej na Felsztynie o 17tej (nie zdążyłem pomachać) oraz kierowcę czarnej 159 SW mijanej jakies 2 minuty później i 400m dalej na Braterskiej (nie widziałem czy odmachał) - ależ kumulacja :)

Pozdrawiam kolegę bądź koleżankę w czerwonej 156 na blachach POS ciągnącej lawetę. Mijaliśmy się na trasie Wieluń-Częstochowa. ;)

Chyba mi ktoś dzisiaj machał ze srebrnej 9-tki na Kolumny, ale za późno załapałem ;) Jak coś to pozdrowienia :)

A ja pozdrawiam kierownika 156 szraej? Parkujacego ostatnio przy Tuwima tuż obok moich włoszek

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 który wczoraj rano na stacji BP przy Drewnoskiej w Łodzi czekał w kolejce na myjnie ręczną.

Pozdrawiam

Pozdrawiam kolege z alfy 159 kombi z dwoma ladnymi kominami z tylu i naklejka chyba zt tuning smigajaca dzis okolo 21 ulica dabrowskiego skrecajacego w lewo gojawiczynskiejTak zasuwales za mna ze myslalem ze to policja za mna leci :)

Pozdrawiam czarną GT wyjeżdzającą z tulipana wczoraj chwile po 10 oraz drugą szarą GT na ramkach która stała zaraz za tą pierwszą :)

Pozdro dla czarnej GT widzianej przy rondzie obok Mdk w Rawie Maz.

Wysłane z mojego GT-I9300

Pozdrowienia dla właściciela czarnej GT na tablicach EZG... widzianego dzisiaj o 13.30 na skrzyżowaniu Traktorowa / Aleksandrowska :)

Wiem, że minęło trochę czasu, ale czuję się wywołany do odpowiedzi i również pozdrawiam :) - dla ścisłości, kolor jest grafitowy :P ;).
Przy okazji pozdrawiam grupę, która dzisiaj rano "hamiła się" ;), tzn. hamowała, w TC Performance na Zgierskiej. Zdążyłem zauważyć ciemną GT (chyba grafitowa) i czarną 147 GTA Zeba (czego potwierdzeniem jest zamieszczony przez Niego filmik na facebooku).

Pozdrawiamy również ;)

Była jeszcze moja 156 i czerwona 147 Bartka :)

Hamowana wczoraj GT jest ciorna, również pozdrawiamy!

Wysłane z mojego HTC Desire 500 dual sim przy użyciu Tapatalka

Pozdrowionka dla kierowników czerwonej 146, ciemnej 156 i kierowniczki ciemnej 9-tki widzianych wczoraj przy cmentarzu w Starych Skoszewach.

Dołączę się do koncertu życzeń.
Pozdrowienia dla:
czarna 159 sedan na zgierskich blachach z ulicy Zachodniej dzisiaj koło 18stej, na tej samej ulicy bokiem w kierunku południowym mignęło mi czarne 156 oraz dla srebrnego GTV EBE przed 19stą na Włókniarzy.

Pozdro dla 156 na ramkach AH zaparkowanej teraz u mnie na Łanowej :)

Pozdro dla kierownika czarnej GT skrecajacej z Sienkiewicza w Nawrot

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 na Mickiewicza w Skierniewicach, koło którego ostatnio parkuję :)

Amortyzatory
Powrót