• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

Pozdrowienia dla czerwonej Brery EBE spotkanej dzoś na wylocie z Pabianic od srebrnej 159 :)

Pozdrowienia dla
Śliwkowej 166 przed fl na blachach w.. coś tsm widzianej w piątek rano na broniewskiego
Grafitowej 166 przed fl z zenderem dla blachach scz widzianej też na broniewskiego w piątek
I ostatnie dla Szczepana widzianego tyż w piątek po południu jak jego balbinka stała przed sklepem w okolicach kolumny ;p

pozdro dla 156stej Zeba wyjezdzającej ze stacji przy Pabianickiej , czyzbys miał spotkanie z Insignią:cool:

Dzięki też pozdrawiam choć nie widziałem :) Na szczęście nie ja ;) Byłem na kawie w McD :cool:

Pozdrowienia dla czarnej 159 w sedanie na ramkach alfisti widzianej dzisiaj w okolicy akademików na pomorskiej ;d

Jeszcze pozdrowienia dla czerwonej GTV E0 ROSSO widzianej dzisiaj przy Carrefourze na kolumny ;p

Ostatnia edycja:
O proszę Litrowy przebywa w Łodzi :D Trzeba się kiedyś zgadać na spocik :P

Pozdrawiam R156. W końcu się doprosiłeś ;)

Pozdrowienia dla Kolegi z AR 166 ERA.... na ramkach forum widzianej w piątek ok. 16 na światłach ul. Warszawska i ul. Jesionowa w Kielcach :)

Pozdro dla kierownika GT na blachach EWI spotkanego dzisiaj ok.20. na Włokniarzy. Pomrugałem długimi, awaryjnymi ale nie wiem czy widział :)

A ja chyba dziś jechałem Kilińskiego za forumową 159 Grigio Stomboli :)

Pozdrowienia dla kierownika 156tki widzianej wczoraj na Jana Pawła ok 18.

Pozdrowionka dla czarnej 147 widzianej o 13.50 na chińskim-ok.batorego kierownik z kierowniczką smacznego kurczaczka w cieście zajadali

Pozdrawienia dla czarnego kombi, bodajże 159 albo 166, widzianego około 14 w środę na skrzyżowaniu Piotrkowskiej i Radwańskiej.
Słaby refleks i nie zdąrzyłem pozdrowić na drodze :-)

Oraz dla wiśniowej 147 na zgierskich blachach, widzianej w środę około 15 na Radwańskiej-Stefanowskiego.

Pozdrawienia dla czarnego kombi, bodajże 159 albo 166, widzianego około 14 w środę na skrzyżowaniu Piotrkowskiej i Radwańskiej.
Słaby refleks i nie zdąrzyłem pozdrowić na drodze :-)

Oraz dla wiśniowej 147 na zgierskich blachach, widzianej w środę około 15 na Radwańskiej-Stefanowskiego.
Kombi??? :/

Amortyzatory
Powrót