• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

Spuścicie mu trzy litry paliwa :P

Gorzej jak na gazie śmiga:-)

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..

Pozdrowienia dla kolegi z 9-tki, który migał mi dzisiaj światłami na Zakładowej :)
Zaaferowany byłem szukaniem miejsca parkingowego, ale odmachane było ;)

Pozdrowionka dla pomarańczowej 147 dzisiaj ok 16 Jana Pawła/Wróblewskiego :)

o tak wybacz, Rudej bardziej pasuje,sam nie wiedziałem jak ten kolorek nazwać :)

P.S tylko tak przejazdem czy może mieszkasz gdzieś tutaj w okolicy ?

Dokładnie to się nazywa Arancio Pergusa :-)
Mieszkam w Centrum i często jeżdżę na Stare Rokicie właśnie przez to skrzyżowanie.
Zresztą drugi raz w tym tygodniu ktoś mnie tam przyuważył :-)

Widziana w Kutnie (sobota koło 23 bądź piątek) piękna, czerwona GTV cup, koło stadionu miejskiego, akurat byłem pieszo :)

Pozdro dla kierownika 156 sedan na ramkach AH widzianej dzisiaj pod Lidlem na Limance.

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kierownika 159, z którym wczoraj wieczorem pogadaliśmy na światłach na Włókniarzy/Obywatelska :)

Pozdrowienia dla kierownika ze srebrnej 156 FL widzianego dzisiaj rano ok 8 na Bandurskiego przy Jana Pawła/Włókniarzy. Niestety za dużo aut żeby trąbić głośno ;) a i tak skręcałem do castoramy.

Pozdro dla Zeba. Przyłapany wczoraj na wysokości Włókniarzy/Drewnowska.

Sam miałem napisać.Skręcałeś w Drewnowską ;) Pozdro

AA dzięki miałem też pisać, fajny ten Twój krokodyl tylko z lakierem trzeba popracować, jak ogarnę swoje tematy to chętnie się tym zajmę ;)

Upierdzielony był strasznie bo sesja i nie moge go myć ;d ale detaling przemalowanie rantòw i wyciagniècie wgniotek sie przyda ;p ale chyba po zimie bym sie za to zabrał ;d

Dziś na aleksandrowskiej czarna 147 ELW na ramkach alfaholikow kierownik z zajęty rozmawiał przez Tel. to wolałem nie trąbić pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót