• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana

attachment.php

Wczoraj na Rzgowskiej :P

Załączniki

• rzgow.jpg
    rzgow.jpg
    214 KB · Wyświetleń: 304
Ja dziś byłem w ic. Jeszcze się nic nie popsuło tylko zakupiłem nowa uszczelkę pod kolektor dolotowy bo będę rozrząd wymieniał to i klapy sobie wywale.

Nie, na Lodowej :) To nie jest ulica dla Alf. Nie da sie tam jeździć :) Pozdro zeb!!

Czy jest tutaj posiadacz/posiadaczka czerwojen Alfy Romeo 147 po liftingowej z czarnym dachem, na klubowych ramkach? Alfa widziana w weekendy w Wieruszowie na ulicy Fabrycznej :)

Dzisiaj na parkingu przy ul. Wycieczkowej aż klika Alf się znalazło ... pozdrowienia dla czarnej 166 z jedną klubową ramką, oprócz tego czerwona Mito i chyba szara 159 jeszcze stała.

A ja dzisiaj widziałem pod Lidlem na Limance czarną 156 przed FL na obcych blachach, ze ślicznymi felgami (chyba ze 166) - podróżowały 2 blondyny. Śliczny czarny lakier + polerowane felgi. Mniam :)

rozumiem ze śliczny lakier miały blondynki na paznokciach :-) bo pewnie tez były śliczne

Pozdrowienia dla srebrnej 156 przed fl w sedanie na ramkach klubowych widzianej po raz kolejny przy posterunku policji ;p

Pozdrowienia dla bordowej 156 przed fl ze spojlerem i na ramkach alfisti też widzianej dzisiaj przy orlenie na Pabianickiej ;d

też widziałem i pozdrawiam

Pozdro dla alfisti w czarnej 147 na blachach EBR****
Dziś o 14:15 na całej Limanowskiego/Aleksandrowskiej, widzisz... Mazda różowo-fioletowa, niepozorna, a cały czas z przodu jednak ;)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj na parkingu przy ul. Wycieczkowej aż klika Alf się znalazło ... pozdrowienia dla czarnej 166 z jedną klubową ramką, oprócz tego czerwona Mito i chyba szara 159 jeszcze stała.

Również pozdrawiamy , mieliśmy mały piknik z grilem:cool:

Jeszcze raz pozdrowienia dla czarnej 159 ... dzisiaj ok 17 na brzezińskiej.

Pozdrowienia dla srebrnej 156 na bełchatowskich numerach z klubowymi ramkami widzianej dzisiaj w P-cach na Klińskiego :)

Pozdrowienia DLA kogoś w czarnej 147 chyba GTA widzianej wczoraj na Jana Pawła około godziny 21(chyba był to Zeb, ale przez szybę KFC słabo było widac)

Również pozdrawiam :) Wzrok sokoli :)

Amortyzatory
Powrót