Widziany/Widziana

Pozdrowienia dla czarnej 147 na tablicach EOP 75*K
Klubowa ramka i naklejka przy prawej lampie z tyłu
Widziałam w Tucholi w okolicach godz. 21
Nie kiwałam, nie machałam... bo szłam pieszo :P

Pozdrawiam widziane na Jana Pawła na wysokości Wróblewskiego wczoraj około 22 dwie 156 sw jedna srebrna pomykała w stronę CENTRUM druga niebieska w stronę pabianickiej. Zdaje się ze obie z ramkami.

Niebieska to pewnie ja. :D pozdrowionka!

Pozdrowienia dla kierownika czarnej Mito stojącej na postoju taksówek na A.Struga przed Kościuszki. Autko na ramkach AH a tutaj nie widziałem ;)

Pozdro dla Bajona widzianego wczoraj o 19.00 skręcającego z Aleksandrowskiej w Bielicową.

Pozdrawiam 155 widzianą w piątek na Konstantynowskiej pomachane-odmachane
I 156 widzianą w sobotę wieczorem na Pomorskiej

Po prawie miesiącu sobie przypomniałem spotkanie (wróciłem już kilka tygodni temu do domu na bardzo daleką północ :) )
To byłem ja w mojej kochanej 155 :D

PozDRo dla kierowcy polifta 156 na blachach 156** :) widzianego pod Lidlem na Kaczeńcowej dziś około 18:20 :)

Widziana dziś po 15stej w Wieluniu szara-grafitowa 159tka na podkładkach - pozdrawia ekipa z mini spotu.

Pozdrowionka dla kierownika niebieskiej GTV-ki z rej. EL916. Jechaliśmy wczoraj ~20 kawałek po Włókniarzy. Ogólnie już któryś raz widziałem na tej samej trasie i tak się zastanawiam czy ktoś z forum.

Uważajcie z tym podawaniem lokalizacji. Ja kiedyś niechcący w podobny sposób koledze kłopotów narobiłem. Jak jeszcze kiedyś używałem fb to będąc obaj poza miastem machnalem sobie wpis a ze tel dodał lokalizacje to jego zona sie dopytywala dlaczego był w Lublinie jak miał byc w Łodzi.

potwierdzam - prawdziwa historia:rolleyes: ale pozniej przez pol roku jeszcze alfinka byla skutecznie ukrywana przed zona:victory:

Pozdrowienia dla Bajona ;) Pierwszy raz od tylu lat w końcu się spotkaliśmy po robocie :D
I to tam gdzie być nas nie powinno :)

A przyznać się komu się popsuła Alfa i był dziś po części w IC na Dąbrowskiego ;)? :D

Amortyzatory
Powrót