Widziany/Widziana

Pozdro dla 156 przed FL na blachach CG widzianą w niedziele w Łodzi przy Rondzie Solidarności

Pozdro dla Bajona widzianego wczoraj rano na Aleksandrowskiej. Nowe felgi kupiles ? :-D

I dla 156 widzana na Dolach wczoraj ok.15

Pozdrawiam kierownika klubowej 166 spotkanego na MOP Gajewo A1 :) jakieś 250km od Łodzi ;)

Wczoraj w okolicy Huty Dłutowskiej, mijałem czarną 159 SW, mrugnąłem długimi, kierowca odmachał łapką, blachy bodajże EPA ... ;)

pozdrowienia dla srebnej 156 z rowerem na dachu widziany na drodze z rokicin przed godzina 16:30
i pozdrowienia dla czerwonej 156 na klubowych ramkach widzianej na rondzie w rokicinach przed 21

Pozdrowienia dla czarnej 159 tki SW z chromowanymi nakładkami na ramkach klubowych i blachach EL widzianej dzisiaj ok 20 30 w Leroy Merlin w Manufakturze ;d

Tak przy okazji okolic Manufaktury, to przy skrzyżowaniu Ogrodowej z Karskiego, obok miejsca, gdzie niedawno zburzono kamienicę zawsze stała zaparkowana 166, a teraz w jej miejsce stoi 159. Jakiś fan Alfy zrobił "upgrejda" :-)

Pozdrowienia dla Pani z czarnej 147 na klubowych ramkach mijanej na Pomorskiej za Edwarda dzisiaj o 13:22 :)

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kolegę z 159 (na ramkach alfaholicy) dziś na aleksandrowskiej, i dziękuje za pozdrowienia :-)

Pozdrowienia dla srebrnej 159 SW na ramkach klubowych widzianej dzisiaj ok 16 na... yyy chyba Zachodniej w kierunku Limanowskiego

Jest spora szansa że mnie widzieliście. Dziękuję za pozdrowienia. Trzymajcie się

Pozdrowienia dla Szczepana widzianego dzisiaj na Narutowicza/Matejki przed 21 ;)

Pozdrawiam widziane na Jana Pawła na wysokości Wróblewskiego wczoraj około 22 dwie 156 sw jedna srebrna pomykała w stronę CENTRUM druga niebieska w stronę pabianickiej. Zdaje się ze obie z ramkami.

na Aleksandrowskiej możesz również mnie widzieć bo pomykam co najmniej dwa razy dziennie do pracy co prawda nie mam ramek ale dość charakterystyczne tablice na małej alfie 147 a na dużej 159

Tak przy okazji okolic Manufaktury, to przy skrzyżowaniu Ogrodowej z Karskiego, obok miejsca, gdzie niedawno zburzono kamienicę zawsze stała zaparkowana 166, a teraz w jej miejsce stoi 159. Jakiś fan Alfy zrobił "upgrejda" :-)

Często widywałem tą 166, ale 159 muszę dopiero obczaić :D

Amortyzatory
Powrót