Widziany/Widziana

Hehe. Możliwe. Tankowalismy z Asią jej Corse bo jechaliśmy Funie moją zawieść do doktora. :) a Ty gdzie byłeś? Bo nie zauważyłem.

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
tankowanie + McDonald bo blisko :D a jechałem z rudy i chciałem się dostać na Rzgowską i nie widziałem sensu pchać się przez rudę bądź do Wróblewskiego.

Pozdrawiam Bajona widzianego wczoraj na Limanowskiego i niebieską gtv pod stacją Leclerca :P

Pozdrawiam kierownika 159ki, który jechał wczoraj za mną od ronda lotników aż do rzgowskiej.

Pozdrawiam kierownika czarnej gtv widzianej w Andrzejowie :)

Pozdrowienia dla Artura wyjeżdżającego z Rewolucji na Uniwersytecką dzisiaj ok 17

A ja pozdrawiam Maćka. Jechał zielonym Passatem Coupe ;)

Również pozdrawiam. Jak zwykle nie widziałem :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 nr EBR, który wpuścił mnie dzisiaj przy koperniku ;)

Pozdrowienia dla Artura wyjeżdżającego z Rewolucji na Uniwersytecką dzisiaj ok 17
Również pozdrawiam, ale chyba Ci się ulice pomieszały bo po 17 jechałem Uniwersytecką i poźniej skręciłem w Jaracza. Niestety Cię nie widziałem :(

Pozdrawiam Dobrego który jechał dzisiaj Włókniarzy w stronę Dworca Kaliskiego ;)

pozdrawiam również chociaż Ciebie niestety nie dojżałem

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 SW z relingami, z którym mijałem się dzisiaj z rana przy pewnej koparce na Zakładowej ;)
Jestem ciekaw, czy kolega jest na forum, bo widuję dość często w tych rejonach?

Pozdrowienia dla kierownika 156 po lifcie którego widuję ostatnio przy Almie na Dowborczyków

Pozdro dla 156 na ramkach klubowych stojącej pod budynkiem Roki w Bełchatowie.

Pozdrowienia dla kierownika grafitowej 166 na klubowych ramkach i blachach EKU widzianej dzisiaj ok 15 15 przy krańcówce 11tki na helenówku ;p

Amortyzatory
Powrót