• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 sw widzianej godzine temu w olkuszu

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę białej Giulii stojącej kilka dni temu w korku na Zakopiance w kierunku Zakopanego.

Po raz pierwszy mogę z całą pewnością stwierdzić, że na drodze ujrzałem właśnie Giulię.
Dzięki korkowi:).
Wcześniej, w drodze, kilka razy zdawało mi się, że widziałem Giulię, ale nie miałem pewności, czy nie pomyliłem jej z BMW, czy innym wypasionym modelem.

Pozdrawiam kierowcę czerwonej GT (KCH...) na ramkach, widzianej na skrzyżowaniu za Chełmkiem około 12:40 :)

Również pozdrawiam. Dość często się kręcisz 500 w tych okolicach. Ja mimo że na KCH to teraz mieszkam w Gorzowie obok Chełmka, Oświęcimia.

Widuję twoją gt nie raz na drodze z Chrzanowa do Oświęcimia. Zawsze wtedy się zastanawiam czy ładniejsze jest gt czy też 159 :P

Widuję twoją gt nie raz na drodze z Chrzanowa do Oświęcimia. Zawsze wtedy się zastanawiam czy ładniejsze jest gt czy też 159 :P

Mnie widujesz? Jaka 159? Czarna/ ciemna SW?

Kiedyś widziałam Twoją GT niedaleko przejazdu kolejowego w Chełmku, również pozdrawiam :) Oprócz tego często widuję w tamtych okolicach na parkingu srebrną 159 na ramkach

Kiedyś widziałam Twoją GT niedaleko przejazdu kolejowego w Chełmku, również pozdrawiam :) Oprócz tego często widuję w tamtych okolicach na parkingu srebrną 159 na ramkach

A nie taką bardziej grafitową? Jeśli tak to kolega jest na forum :D szukaj jeszcze jednej, ale częściej w weekendy. Podpowiedź na awatarze :D

A nie taką bardziej grafitową? Jeśli tak to kolega jest na forum szukaj jeszcze jednej, ale częściej w weekendy. Podpowiedź na awatarze
Grafitowej niestety nie udało mi się jeszcze spotkać. Najczęściej przejeżdżam tamtędy w piątki, w weekendy bardzo rzadko, ale będę wypatrywać :D

Grafitowej niestety nie udało mi się jeszcze spotkać. Najczęściej przejeżdżam tamtędy w piątki, w weekendy bardzo rzadko, ale będę wypatrywać :D

W piątki już można mnie dorwać hehe :) tylko w tygodniu raczej nie. Możemy jakiegoś spota zrobić jak cieplej będzie, widać, że jest nas tu trochę w okolicy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Czarna 159 sedan

Machaj jak będziesz mijał czerwone GT.
Konrad spocie jak najbardziej bo teraz mieszkam w waszej okolicy.
P. S Jak idą poszukiwania felg? Bo też poluje na Blackline 2 ale ciężko. Mam też na oku Ti 159 ale ciut drogo

W piątki już można mnie dorwać hehe tylko w tygodniu raczej nie. Możemy jakiegoś spota zrobić jak cieplej będzie, widać, że jest nas tu trochę w okolicy
Ja jestem w okolicy tylko 1-2 razy w tygodniu przejazdem, ale jeśli to byłby np. piątek po południu i będę miała czas to chętnie wpadnę :)

Czarna 159 sedan
Około wiosny/lata czasami machaliśmy sobie w Chełmku z czarną 159 sedan, jakoś w poniedziałki przed południem o ile dobrze pamiętam. Później zmienił mi się dzień wyjazdów i przestałam ją widywać. Może to Ty? :D

Ja jestem w okolicy tylko 1-2 razy w tygodniu przejazdem, ale jeśli to byłby np. piątek po południu i będę miała czas to chętnie wpadnę :)

Około wiosny/lata czasami machaliśmy sobie w Chełmku z czarną 159 sedan, jakoś w poniedziałki przed południem o ile dobrze pamiętam. Później zmienił mi się dzień wyjazdów i przestałam ją widywać. Może to Ty? :D
Niestety nie ja czarna mam od stycznia. Wcześniej była srebrna ;)

A jak już tak rozmawiamy, to ktoś może kojarzy czarną 159 SW na ramkach, która często stoi na przeciwko budki z kebabem? Jadąc od strony Chrzanowa to na "górce" po prawej stronie, przed torami.

Amortyzatory
Powrót