Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To ja byłemCzarna 159 (KWI...) widziana koło 11:30 w Sierczy. Nie zdążyłem odmachnąć
Pozdrawiam kierowcę czerwonej GT (KCH...) na ramkach, widzianej na skrzyżowaniu za Chełmkiem około 12:40![]()
Widuję twoją gt nie raz na drodze z Chrzanowa do Oświęcimia. Zawsze wtedy się zastanawiam czy ładniejsze jest gt czy też 159![]()
Kiedyś widziałam Twoją GT niedaleko przejazdu kolejowego w Chełmku, również pozdrawiamOprócz tego często widuję w tamtych okolicach na parkingu srebrną 159 na ramkach
Grafitowej niestety nie udało mi się jeszcze spotkać. Najczęściej przejeżdżam tamtędy w piątki, w weekendy bardzo rzadko, ale będę wypatrywaćA nie taką bardziej grafitową? Jeśli tak to kolega jest na forum szukaj jeszcze jednej, ale częściej w weekendy. Podpowiedź na awatarze
Grafitowej niestety nie udało mi się jeszcze spotkać. Najczęściej przejeżdżam tamtędy w piątki, w weekendy bardzo rzadko, ale będę wypatrywać![]()
Czarna 159 sedanMnie widujesz? Jaka 159? Czarna/ ciemna SW?
Czarna 159 sedan
Ja jestem w okolicy tylko 1-2 razy w tygodniu przejazdem, ale jeśli to byłby np. piątek po południu i będę miała czas to chętnie wpadnęW piątki już można mnie dorwać hehe tylko w tygodniu raczej nie. Możemy jakiegoś spota zrobić jak cieplej będzie, widać, że jest nas tu trochę w okolicy
Około wiosny/lata czasami machaliśmy sobie w Chełmku z czarną 159 sedan, jakoś w poniedziałki przed południem o ile dobrze pamiętam. Później zmienił mi się dzień wyjazdów i przestałam ją widywać. Może to Ty?Czarna 159 sedan
Niestety nie ja czarna mam od stycznia. Wcześniej była srebrnaJa jestem w okolicy tylko 1-2 razy w tygodniu przejazdem, ale jeśli to byłby np. piątek po południu i będę miała czas to chętnie wpadnę
Około wiosny/lata czasami machaliśmy sobie w Chełmku z czarną 159 sedan, jakoś w poniedziałki przed południem o ile dobrze pamiętam. Później zmienił mi się dzień wyjazdów i przestałam ją widywać. Może to Ty?![]()