• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 z ramkami KRA.... mijaliśmy się wczoraj około południa w Zabierzowie jak i kierownika/kierowniczkę bordowej 159 RZ.... widzianego również wczoraj ok godz 20 na autostradzie A4 w okolicy zjazdu na Alwernię :)

wczoraj po 16stej czerwona ładna GTV kolo shella na ul.stojałowskiego :) pomachane

pozdro dla kierownika niebieskiej 156 dzisiaj na Alejach ok 9 ;) trochę kopcił ten dieselek :D ale pod maską chyba trochę więcej koników niż u mnie..

Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki ze srebrno złotej ? 159 w sedanie na włoskiej tablicy RLS , widzianej dziś rano na trasie Kraków -> Oświęcim ;) odmachałem :)

Pozdrawiam kolege/kolezanke z blizniaczej 147 widzianego przed chwila na Dywizjonow 303 (przejezdzajacego obok kosciola) :)

Pozdrawiam kolegę/koleżankę z Wieliczki ze 147 który/a bawił/a się wczoraj na weselu, na Os. Albertyńskim ;)

pozdro dla kolegi koleżanki co lecieliśmy wczoraj między 21 a 22 od autostrady wstrone makro szkoda że musiałeś/aś skręcić w strone bronowic bo fajnie by było

Pozdr dla białej Julki widzianej wczorajszym popołudniem , zaparkowanej przed domem w miejscowości której nie pamiętam ;) W każdym bądź razie okolice Wadowic . Oramkowana KWA.... .
Oraz dla czarnej poliftowej 147 widzianej na trasie Kraków - > Wadowice ., też wczorajszym popołudniem . Tym razem KR.....

Przepraszam , ale ciężko przynajmniej mi wywnioskować po nicku płeć :)
Pozdrawiam raz jeszcze :cool:

Amortyzatory
Powrót