• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Pozdrowienia dla wszystkich AR w Krościeńku, Szczawnicy i okolicach.

Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki ze 156 SW na blachach WPY stojącego dziś całe przedpołudnie na 1. piętrze w Bonarce. ;)

Srebrna 159 SW KR z ramkami,dziś po 12 na Piasta Kołodzieja.

Srebrna 147 KTA z ramkami widziana przed chwila na wylocie z Gorlic na Sącz. Jechałem srebrna Honda i chyba kolega dlatego się nie zorientował dlaczego macham i mrugam

Czyja to granatowa 156 na ramkach KCH stała dziś o 11 pod kościołem w Chełmku? Pozdro od czarnej 147 która stała obok :D

Pozdrowienia dla kierowcy 166 i 156 widzianych na Zakopiance.To jakas masakra ta droga.

Zależy kolego który odcinek masz na myśli.

Wczoraj był horror na zakopiance. Jechałem od Makowa Podhalaskiego na szczęście w stronę Krakowa. Korek zaczynał się w Lubniu na kuńcu dwupasmówki zaś kończył w ...Zakopanem. :P Na szczęście znam objazd tego całego bajzlu dłuższy o niecałe 30 km ale bez korków. :)

Zależy kolego który odcinek masz na myśli.

na każdym odcinku jednego pasa w jednym kierunku wrzucenie 3 biegu było mega fajne:) pocieszalem się .ze Ci z przeciwka mieli jeszcze gorzej:)ale juz jestem :)495km w 6h to i tak chyba dobrze.

Pozdrowienia dla grafitowej Brery (KRA...) widzianej wczoraj koło 19:30 na rondzie w Świątnikach - łapki były :)
pozdrawia duet: srebrna 156SW (KWI...) i czarna 159 (KOS...) :D

Pozdrawiam widzianych kolegów w dniu 30.07: czarna 156 na Kosocickiej - kolega chyba nowy i nie wie o co chodzi, bo bardzo był zdziwiony jak pomachałem, srebny SW w godzinach południowych, na Kamieńskiego - pomachane, odtrąbione. Dzisiaj oliwkowa 147 na rondzie pod Balicami, mrugałem, machałem, ale kolega był zajęty radiem, albo czegoś szukał :) Pozdrawiam!!
Kłaniam się również ;)

Pozdrowienia dla kolegi ze 156 - KBC ... na ramkach w Kasince Małej koło 16, w ostatniej chwili machnięte :)

Pozdro dla dwoch 9 na trasie Sucha Beskidzka ~ Wadowice dzisiaj po 17 obie czarne jedna pomrugala nie wiem czy pozdro czy w ramach przeprosin ale odmachane a druga na wylocie z Wadowic oramkowana SWD bodajże i jakaś płeć piękna za kierownicą niestety bez reakcji:)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej GT na blachach RZE.... dzisiaj o 7 na obwodnicy Krakowa Zakopane - Oświęcim :) machane i odmrugane było :D

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 KCH na ramkach widzianej dzis w Chrzanowie koło 18, jechałem za Tobą
Ps. Piękne fele

Pozdrawiam kierownika/kierowniczke granatowej alfy 156 zaparkowanej na terenie szpitala w oswiecimiu

Witam,
pozdrawiam:
-kolegę z czarnej 159 SW KWI... mijanego w poniedziałek w Węgrzcach Wielkich,
-kolegę lub koleżankę z granatowej 156 sedan zaparkowanej w Węgrzcach Wielkich na prostej za pętlą autobusową ;-)
-kolegę lub koleżankę (nie widziałem), w czerwonej MiTo mijanej dziś rano w Kokotowie.

Wszystkie na klubowych ramkach, a ja jechałem Oplem Corsą, więc się nie wychylałem ;-)

Witam,
pozdrawiam:
-kolegę z czarnej 159 SW KWI... mijanego w poniedziałek w Węgrzcach Wielkich,
-kolegę lub koleżankę z granatowej 156 sedan zaparkowanej w Węgrzcach Wielkich na prostej za pętlą autobusową ;-)
-kolegę lub koleżankę (nie widziałem), w czerwonej MiTo mijanej dziś rano w Kokotowie.

Wszystkie na klubowych ramkach, a ja jechałem Oplem Corsą, więc się nie wychylałem ;-)

ta 156 tam nonstop stoi :D widze sasiad nie daleko mieszka :P

Pozdrawienia dla czarnej 156 w sedanie GBY*** widzianej na ronda starołenka / hetmanska

Pozdrowienia dla kolegi ze 147 na sandomierskich blachach machniętego dziś na 29 listopada tuż po 16. ;)

Amortyzatory
Powrót