• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Pozdrawiam kierownika czarnej 159 KCH na ramkach widzianej dzis w Chrzanowie koło 18, jechałem za Tobą
Ps. Piękne fele

Raczej w tym czasie kierowniczke :D

Tez pozdrawiam felgi jak felgi tylko umyte to i się swieciły :D
W alfie jechała moja zona a ja za Toba w niebieskiej Pandzie :D widziałem ze Ci mrugnęła awaryjkami :)
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kolegę z czarnej 159, z którym się mijałam wczoraj po 16stej gdzieś między Krzywaczką a Biertowicami. Łapki były :)

pozdrowienia dla pilota/pilotki :cool: czerwonej 7 na klubowych ramkach wczoraj około 16-tej w Olkuszu parking aldi
attachment.php

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 488
Pozdrawiam srebrną 156 na ramkach KR**** widzianą w niedziele 9.08 na alejach ok 20:30 ;) Przydałoby mi się ciut więcej kucyków pod maską ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam piękna czerwona 159 KR w sedanie mijaną właśnie na Łączkach koło Leska :D była lapka z mojej strony ;)

Ostatnia edycja:
Widziana 159, w Mielnie, rejestracja KBC, odmachane, jak zaglądasz tutaj Kolego, a jesteś do piątku w Mielnie, to zapraszamy na spot w czwartek w Koszalinie. Chyba, że jest ktoś w stanie napisać, który to Kolega w celu szybszego kontaktu i możliwego spotkania.

Pozdrowienia dla klasycznej 156 w czarnym na ramkach mijanej dzisiaj koło 8:30 na wlocie do Krzeszowic :)

Pozdrawiam czerwoną Brerę spotkaną dziś na Jagiełły w Oświęcimiu oraz ciemną GT która stała pare miejsc dalej :D

attachment.php

Załączniki

• 20150812_142431.jpg
    20150812_142431.jpg
    76.4 KB · Wyświetleń: 618
pozdrowienia dla pilota 159 zaparkowanej na bronowickiej koło 14

attachment.php

Załączniki

• ar159.jpg
    ar159.jpg
    77.9 KB · Wyświetleń: 607
Pozdrawiam kierownika czerwobej Mito z koniczynka na boku. Lecielismy Lipska. Ladnie ci sie to zbiera, szk9da ze nie bylo okazji stanac na kresce bo musialem skrecac :) pozdro z bialem giulietty

W sobotę około południa na A1 w stronę Czech .159 SW KN z ramkami.

Pozdrawiam Kierownika/Kierowniczke 156 na ramkach - KCH41*** widzana pod biedronką w Chrzanowie dziś koło 18.

Pozdrawiam Kierowniczkę 159 SW na rejestracji KWI przy wjeździe na autostradę w Brzesku na ul. Leśnej ;D łapki były :D

Pozdrawiam właściciela jasnej (szara? srebrna?) 159 SW widzianej w Chełmku na parkingu na przeciwko starych kortów tenisowych :) oramkowana KOS67... :)

Pozdrawiam alfoholika z Krakowa czarna 159 kombi widziana przed chwilą na parnkigu A4 przed Rzeszowem :) ja tym razem w mężowej Skodziance :)

Czarna 159 z ramkami KR .... Dzisiaj popołudniu pod basenem Clepardia, pozdro ;)

Załączniki

• 23082015918.jpg
    23082015918.jpg
    120.6 KB · Wyświetleń: 95
Amortyzatory
Powrót