• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/widziana...

Dzisiaj widziana na łużyckiej alfa GTV mijaliśmy się pomachane ale chyba mnie nie widziane....

oraz widziana o 15 na ulicy smoleńsk 25 piękna biała GULIETTA.

Pozdrowienia dla kolegi z 147 na KOLu spotkanego dziś rano na 94 w Białym Kościele! Widziałem Twoją łapkę zaraz po tym jak zobaczyłem ramkę, ale już nie zdążyłem Ci machnąć:/

Pozdrawiam kierowcę / kierowniczke czarnej 156 Crosswagon na blachach KR widziana dzisiaj o 17 w Lesku. W ostatniej chwili zauważyłam, że ma ramki :D

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnej 156 KMY widzianej wczoraj rano pod Janem w Myślenicach. I dla srebrnej 147 SZY (chyba) widzianej na zakopiance w Jaworniku. Również wczoraj.
Ach i jeszcze Pana z czarnej 159 widzianej tydzień temu, stała z boku drogi pomiędzy Wieliczką a Sierczą ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnej 156 KMY widzianej wczoraj rano pod Janem w Myślenicach. I dla srebrnej 147 SZY (chyba) widzianej na zakopiance w Jaworniku. Również wczoraj.
Ach i jeszcze Pana z czarnej 159 widzianej tydzień temu, stała z boku drogi pomiędzy Wieliczką a Sierczą ;)

Czarna 156 to moja ;) i również pozdrawiam

Pozdrowienia dla właścicielki pięknej Brery KR.... , miło jest ćwiczyć na jednej siłowni z Alfaholiczką :)

Pozdrawiam kierownika z 156 z którym chwilę jechaliśmy w stronę Myślenic :)
wspólnie otrąbione:)

Czarna 159 SW KR z ramkami i czerwonym scudetto,dziś rano w miejscowości Węgrzce.

Kto to dzisiaj, z klubowymi ramkami, koło 8:00 przemieszczał się 159-tką koło M1 po Nowohuckiej ? Ta czarna R1, która stała przed na światłach, to ja. Wiem, że dziwnie wygląda machanie z moto i to jeszcze do tyłu :) I chyba nie bardzo kierownik AR to zauważył.

Kto to dzisiaj, z klubowymi ramkami, koło 8:00 przemieszczał się 159-tką koło M1 po Nowohuckiej ? Ta czarna R1, która stała przed na światłach, to ja. Wiem, że dziwnie wygląda machanie z moto i to jeszcze do tyłu :) I chyba nie bardzo kierownik AR to zauważył.

Jeśli SportWagon jasny grafit to ja. Niestety Cię nie widziałem ale również pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Tak grafit SW. Mogłeś nie zauważyć, bo machnąłem przemieszczając się między samochodami, a że akurat zaświeciło się zielone...:crazy_pilot: ;) Pozdrawiam.

Pozdrawiam kolegę ze 156SW którego widziałem w Bochni na ul. Czyżewicza, a później mijał mnie na ul. Trudnej gdy stałem na lewoskręcie w ul. Krzeczowska. Pozdrowił!

Pozdrawiam kierownika czarnej 147 widzianej dzis na rondzie kolo stadionu Unii Oswiecim o 17+- machane i odmachane

Amortyzatory
Powrót