Widziany/widziana...

Dzisiaj koło 17 w Wieliczce pod lidlem upolowana śliczna 33. Pozdrawiamy
20140502_165701-1.jpg

Pozdrawiam kierowce z czarnego gt w piatek miedzy 17 a 18 na trasie wolbrom miechiow pomachane odmachane pozniej kierowniczke srebnej 156sw na drodze z wolbromia na bydlin.

Pozdrawiam kierowcę grafitowej oramkowanej 147 KR...7LH, który parkuję swoją Bellę na przecznicy Rydla :) Moja 75 stoi na większym placu ciut głębiej ;)

Pozdrawiam kierowce z srebrnej 147 oramkowanej na gieldzie w proszowicach kolega lekko zaskoczony ze podeszlem jak jechal :)

Ten tydzień obfituje w zdjęcia, dzisiaj ustrzelona czarna 146 w Niepołomicach około 16.
20140504_155758.jpg

W Piątek tj. 02.05 na stacji Orlen Wielicka, widziana bliźniacza alfa 147 na rejestracji KRA (najprawdopodobniej). Kierowca mi pomachał, ale z początku nie zajarzyłem o co chodzi bo jestem świeżym posiadaczem alfy i świeży na forum :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej 156 KR 799tv widzianego dzisiaj przed 8 na Stella-Sawickiego kraków

Kto stoi ze mba w korku do mogilskiego pd grzegorzeckiego? ;) ladnie utrzymana 147 :)

Wczoraj około 16 30 jasna 156 KR....J, na ramkach, pomykała od Grzegórzeckiego do Mogilskiego. Pozdrawiam

Pozdrawiam @sdero który mordował się rano w korku najpierw na kocmyrzowskim, a potem na Rayskiego.

Kogo 159 KR9*6WC pod serwisem autka.pl na belwederczyków? :D

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej AR 156 SW ustrzelonej dziś po 13 na ulicy Kobierzyńskiej/Rydlówka.
Stała ściśnięta w korku, więc nawet numerów nie zauważyłam ;)

Czarna oramkowana 147 KRA. O 21.00 na wylocie w kierunku Skały.

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej oramkowanej Alfy na SJ... spotkanej dzisiaj ok 17 na parkingu podziemnym w Bonarce
attachment.php

Załączniki

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    32.2 KB · Wyświetleń: 329
Pozdrawiam widziany kolo 14:45 zestaw Alf zaparkowanych w Żarkach (2x159: biala i czarna SW, ta druga na ramkach + 156) oraz ciemna 159 , z ktora mijalem sie w Piekarach k/ Krakowa - lapki byly :D

Pozdrowienia dla widzianej wczoraj 147 fl na KR , która jechała wczoraj za mną od strony Gdowa do Wieliczki ( pomrugane ), oraz widziane dzisiaj po 17 na drodze Kraków – Wieliczka srebrna 147 RMI ( również pomrugane ) biała GT KRA , oraz oramkowana czarna 147 KWI :) , 159-ek nawet nie wymieniam bo żaden napotkany kierowca nawet łapy nie chce podnieść :P

Amortyzatory
Powrót