• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela AR na CT, Jarocin- miło było poznać i chwilę porozmawiać! :D Prezentuje się ta V6! :o Do następnego! :D

- - - Updated - - -

Hmm ja w Jarocinie nie byłem swoją GTA :) jeśli chodzi o tą z foty wyżej (czyli moja) :P

Ostatnia edycja:
nie ne, myślałem o "zwykłej" czerwonej 156 sedan na tablicach CT. Tą ze zdjęcia znam osobiście dosyć dobrze :D

Przy okazji, radexon, moze jakieś piwko w wekend następny ogarniemy gdzieś pod parasolami?

Jestem ZA :) mam wolny week jeśli dobrze kojarzę :)pozbierać by mozna ekipe

Kogóż widziałem wczoraj (01.07.2016) ok. 16.30 na Trasie Słowackiego w Gdańsku? Bordowa 159 na gdańskich tablicach...

Ostatnia edycja:
Szara AR 159 na CB

20160805_195451.jpg
Czyje to auto? Bo wychodzi na to, że mieszkamy po sąsiedzku :)

Wraz z [MENTION=32800]eXtremista[/MENTION] pozdrawiamy alfkę 147, klubowe ramki- na CW, która nas mijała przy pizzerri "Pesto" we Włocławku :)

Pozdro od 159 zaparkowanego kilkaset metrów dalej.

544.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

coś widzę temat zamarł :confused:

wczoraj przed 17 na plazie w Toruniu widziana zaparkowana na poziomie 1, ciemna 147 po lifcie, z ramkami. Tablice chyba CCH, nie pamiętam już :cool:

Pozdro dla kierownika alfy 164 na tablicach CTR spotkanej na trasie S5 poznan - gniezno 27.10 kolo godziny 19 :)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Toruń, naprzeciw szpitala miejskiego ul. Batorego, godz. 19:00, ciemna oramkowana 147 z tablicami CGD

Dzisiaj mijałem na starówce toruńskiej zaparkowaną ciemną 159 SW na blaszkach GWE

Kto wpadł na zwiedzanie? :D

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kolegi, chyba ze srebnej 156 od czarnej 159 SW na LZA... w miejscowości Lisi Ogon 27-12-2016, było "odmachane".

Migneła mi dzisiaj oramkowana 147 srebrna zajezdzajaca na biedronkę na ulicy Poznanskiej w Toruniu. Na tablicach CIN

Migneła mi dzisiaj oramkowana 147 srebrna zajezdzajaca na biedronkę na ulicy Poznanskiej w Toruniu. Na tablicach CIN

Srebrna może niekoniecznie, ale na biedronkę po pracy zajeżdżałem, tylko nie kojarzę żebym widział jakąś :)

Amortyzatory
Powrót