• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany/Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Serdeczczne pozdrowienia dla dwóch chopaków w grafitowo-srebrnej GT na tablicach CRY spotkanych dzisiaj wieczorem (sobota) na parkingu pod makiem w CG :)

Śliczna GT, o takiej marzyłem, wygląd i serce :)

Pozdrowienia dla pary z czarnej 159SW na blachach CBY, widzianej w centrum Lublina w samo południe ;)

Pozdrowienia dla bordowej 159 sedan z bydgoszczy (końcówkaAP) na Żółkiewskiego po godzinie 20.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Alfistów mijanych w zeszłą niedzielę na drogach woj.kujawsko-pomorskiego i pomorskiego od czarnej 159 z EBE pędzącej nad Bałtyk

Czarna 166 na WML bodajże blachach 2.4 JTD na Grudziądzu widziania ostatnio często.Chwalić się czy ja to? :)

Dwa dni temu widziałem w Bydgoszczy nie lada rarytasik: Gtv 2.0 V6 TB czarna (na klubowych ramkach i bydgoskich rejestracjach) i ZENDER MILANO!

Kto w BDG podniósł pozostałym klubowiczom poprzeczkę?

156 FL BWM rejestrację to chyba kylo1986 a 159 EKU na ramkach klubowych to czyje pod motoarena w Toruniu.
Pozdro od 147 Dzl ;)

Jakby co siedzimy przy starcie, jutro tez dwuch koli w czerwonych kurtkach, jak chcesz pogadac o furach to tam mozna nas zastac

Ostatnia edycja:
Wiem widziałem was przy aucie. Ten gość z broda bezczelnie was obcinający wzrokiem przy 156 to ja. Ino lecieliśmy na trybuny bo chcieliśmy syrenkę zobaczyć w akcji

Jezdzila ona w ogole, bo sie wladowalismy tam po pol godziny to nie bylo widac, tylko na parkingu stala i jej zdjec mam najwiej:cool:

Pozdrawiam wszystkich Alfaholików, których mijałem przez ostatnie parę dni we Włocławku :P Naprawdę jest Was sporo. Dzisiaj z moją narzeczoną stwierdziliśmy, że mamy zboczenie jakieś, bo gdzie się odwróciliśmy to jechała jakaś Alfa :P

Pozdrawiam kolegę Szymona, który zaczepił na parkingu przy biedrze :D
Kowalewo Pomorskie
Piękna czarna Bella 147 ;)

Jest nas wiecej z kuj-pom (Toruń) ?

Cześć, od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Brery 2.4 jtd ;) Zdjęcia będą po myjni :D Na razie jestem z autka bardzo zadowolony. Do zobaczenia na drodze i spotach!

Pozdrowienia dla wszystkich alf spotkanych dzisiaj i 24tego na trasie Włocławek - Lipno - Rypin - Brodnica. Z tych co pamiętam to dzisiaj 147 w Brodnicy, na rondzie za klasztorem odbiło na toruń, później w okolicach Rypina z na przeciwka 156 (chyba oślepiłem długimi - przepraszam), a w czwartek na bank przed rypinem spotkałem jakieś 166.

Miałem wrażenie, że wczoraj na plazie ok 16:20 widziałem forumowe ramki na czarnej 159. Niestety nie mogłem bliżej obadać, bo na 16:30 miałem zebranie w pracy :-) pozdro z czarnej 156 sw

Wysłane z mojego ONE TOUCH 6012D przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót