Widziany, widziana, widziani

Czerwone Mito na ramkach, Akacjowa w Suchym Lesie przed Neo Nails :)
Pozdrawiam!
Już wcześniej miałem napisać, bo nie pierwszy raz widzę ;)
Również widuję ciągle na Obornickiej. Czerwone Mito na blachach ELC. :)

Zaraz ktoś napisze gdzie Mito tankuje, a potem ktoś inny przed jakimi zatrzymuje się restauracjami ;)
Zakończy się profilem psychologicznym kierowniczki i planem dnia...
Na to wejdzie jakiś stalker i "zostanie" fanem marki... :edziahaha:

Zaraz ktoś napisze gdzie Mito tankuje, a potem ktoś inny przed jakimi zatrzymuje się restauracjami ;)
Zakończy się profilem psychologicznym kierowniczki i planem dnia...
Na to wejdzie jakiś stalker i "zostanie" fanem marki... :edziahaha:
[MENTION=71195]Karolaaa[/MENTION] o Tobie mowa :P

Pozdrowionka, gdzie ci się spieszyło? :)
444.jpg

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Po prostu tez mam Brere i czesto kolo niego przejezdzam dlatego wylapalem mimo iz stala w srodku na hamowni ;) Program robiłas u Mariusza?
Bystre oko [emoji6]
Tak, chiptuning był jedną z pierwszych rzeczy na liście po zakupie. Wprawdzie kucyków nie udało się za wiele dodać (ostatecznie za optymalne zostało uznane 217 KM), ale za to udało się uzyskać 500 Nm [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Właścicielka MiTo na ELC pozdrawia również wszystkich. Dopiero zaczęłam tam pracę więc będziecie mnie widzieć regularnie. :P Ale też zwróciłam uwagę na oramkowaną szarą bellę na akacjowej. :)

- - - Updated - - -

A ja to mito widuje przy blokach tbs na murawie

Bo tu mieszkam :P
Od września jeżdżę regularnie po Poznaniu i nikt mnie nie widział, a teraz nagle wszyscy :D

Pozdrowienia dla kierowcy wisniowej 159 przed chwila na Wojciechowskiego. Odmachalem z lekkim opóźnieniem bo zauwazylem jaj juz sie mijalismy :)

Pozdrawiam kolegę w czarnej 147 dzisiaj około 14.20 na Dąbrowskiego. Jechałem za Tobą do Niestachowskiej :-)

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla szarej Giulii Veloce, którą codziennie mijam na Naramowicka/Serbska koło lecznicy :)

A ta dzisiaj skasowana 159 w Rosnówku to ktoś stąd?

Amortyzatory
Powrót