• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany, widziana, widziani

Pzdr dla 166, oramkowanej na PO:D - Grunwaldzka vs Grochowska- co to sie stało? :eek:
Pzdr dla oramkowanej 147 na ZBI- zaparkowana przy Cytadeli :)

Pzdr dla 166, oramkowanej na PO:D - Grunwaldzka vs Grochowska- co to sie stało?

Pozdrowionka :)
No znalazłem się między młotem a kowadlem , szkiely leciały na sygnale przez krzyżówkę Meduza ostre hamowanie, ja też na ostro a Citroen za mną już nie zdarzył :/ no i wepchnal mnie na Skode :/

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

102.jpg
103.jpg
trochę się przesunelo :/

Wiesz nie ma tego złego , piękna pogoda była to mogłem sobie postać na świeżym powietrzu :) przy okazji porobię jeszcze inne rzeczy :)

Pozdrawiam ziomka z żółtej Alfy 145, który wczoraj tankował na stacji ŁUKOIL (Warszawska)w okolicach 17 i ciągle oglądał Spiderka:P

[MENTION=58514]PrezesPn[/MENTION], fura piękna, ale lampy się proszą o polerke :D

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

[MENTION=58514]PrezesPn[/MENTION], fura piękna, ale lampy się proszą o polerke :D

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Dzięki :) z lampami wiem porażka :) zaraz będzie ogarnięte :)

Pozdrowienia ;) Kalisz, Galeria Tęcza
296.jpg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Ta sama wczoraj upolowana w Wągrowcu obok mojej. Ciekaw tylko czy właściciel jest na forum. received_1071149036320702.jpg

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Często widziana czerwona 147 rej. PP na osiedlu przy Maczka :P
Stoi też tam druga 147 ale czarna i bez ramek :)

No i jeszcze od wczoraj moja niebieska 156SW. Żona na jakim dziale bo ja też w toobaco

Pozdro dla właściciela grafitowej 166 2.5 v6 - autko wylapane pid biedronka na Czarneckiego w Poznaniu :)

Amortyzatory
Powrót