Widziany, widziana, widziani

Ach teraz rozumiem :) Pozdrawiam więc Twoją małżonkę mimo, że się jednak nie mijałyśmy :)

Pozdrawiam kedzie_77, widzianą rano na wysokości ETC...:)
Nie wiem czy zauważyłaś, że klameczką pasażera hydrancik przestawiłaś ;)

Pozdrawiam kedzie_77, widzianą rano na wysokości ETC...:)
Nie wiem czy zauważyłaś, że klameczką pasażera hydrancik przestawiłaś ;)

Zbinio a gdzie Ty się ukrywałeś, że Cię nie widziałam?!?

A klameczka została kiedyś w łapie mężusia... i tak już zostało bo w końcu nie jest mi potrzebna, i jeszcze się do wszystkich uśmiecha ;) zauważyłeś?

Dzisiaj rano widziana w Poznaniu na piastowskim widziana 159 czarna oramkowana , na rejestracji PSZ... stała koło sklepu z częściami do vw i pochodnych

Ciemna oramkowana 156FL widziana dzisiaj na kościelnej przy wiadukcie. Machałem z niebieskiego Polo :) Pozdrawiam!

Zbinio a gdzie Ty się ukrywałeś, że Cię nie widziałam?!?

A klameczka została kiedyś w łapie mężusia... i tak już zostało bo w końcu nie jest mi potrzebna, i jeszcze się do wszystkich uśmiecha ;) zauważyłeś?
Uśmiech miała od ucha do ucha :D. Trudno byłoby nie zauważyć.
A mnie nie widziałaś bo ciemne okulary na nosku miałaś :rolleyes:.

Kto mi machał dzisiaj po 17 w okolicy zjazdu na A2 przy Luboniu? Ciemna 147 :)
Moja jasno niebieska 147. Odmachnąłem w ostatniej chwili i nie wiem czy kierowca widział ;)

wystukane tabletem o paluchy ;)

Pozdrowienia dla użytkownika 159-tki spotkanej na skrzyżowaniu Matyi-Niezłomnych. Pomachane - odmachane :)

Pozdrawiam dzieciaki jadące 156 w sedanie na rej. CB... dzisiaj koło 18-ej na trasie Swarzędz-Września :)

Pozdrawiam dzieciaki jadące 156 w sedanie na rej. CB
gdzie byli rodzice ... :D
a do pedałów chociaż dosięgały ?D:
Rychu co prawda pare dni minęło - jeździłeś może we wtorek koło 10.30 po garbarach/solna/estkowskiego ? Bo jeśli to nie ty to masz sobowtóra :D czarne tristary + gleba jakby w bagażniku ze 4 trupy :D

Mattom to były dzieciątka koło 20-stki, więc rodzice już niby nie są potrzebni... jednak do pedałów kierowca raczej nie dosięgał a na pewno nie do pedału gazu ;)
Ale dzielnie próbował!! Doceniam to :rolleyes:

Amortyzatory
Powrót