• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, widziana, widziani

Pozdrawiam również Tweety.
Dzięki za przepuszczenie. Korki dzisiaj na franowie były przeogromne

Korki dzisiaj na franowie były przeogromne
hehe właśnie się z nich wyrwałem
bsq najprawdopodobniej widziany koło malty na parkingu przed biurowcami
przynajmniej białe felgi były ;) i ciemny SW
w Plazie widziana 156 FL z relingami na dachu - kilka razy ja w PO już widziałem
Pozdrawiam też kierownika 166 2.5v6 z którym leciałem przez miasto os śródki aż do piątkowa i białą julkę która podłączyła sie na mieszka Iego

Mattom - to nie byłem chyba ja :)

rychuslu89 - Pozdrawiam :)

o widzisz - na bank ciemna 156 SW przed liftem z jasnymi felgami - wydawalo mi się że białe ;) no i jeszcze ktoś dziecko instalował na tylnym siedzeniu - wiec wszystko by sie zgadzało ;)

Serdecznie pozdrawiam kierowce AR widzianego na stacji Lukoil w Jarocinie. Klubowe rameczki były: PSR*** ;) <szkoda, że przede mną stał samochód :P >
Pozdrowionka dla właścicielki AR 156, PPL <ramek jeszcze nie ma :D > miło było się zobaczyć i ponownie porozmawiać:) i ostatnie pozdrowionka dla kierowcy AR stojącej na czele autek czekających na moście w Nowym Mieście. PJA*** :)

Serdeczne pozdrowionka dla kierowcy AR widzianej dzisiaj około 8 :P w Poznaniu na skrzyżowaniu Szamotulskiej z Bukowską :D Ramki klubowe chyba były, ale pewna nie jestem <zbyt zaspana> rejestracja PJAFA** ;)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 166 bez ramek mijanej w korku na starołęckiej. Pomachane. :P

Widziana około 19.40 ? Alfa 156 ciemna w sedanie na mega wielkim spojlerze , i na dokładkach wokół, plus 17stki selespeed , buczała i jechała w strone ronda rataje .
Pozdro :)

pozdrawiam 156 czarną/ciemną sedan na ramkach rejestracje chyba G... parkowała na jednym z poziomów parkingu Centrum Handlowego Malta.

A to do mnie była ta trąbka przed chwilą na Słowiańskiej? Od 159 grafitowej na PZ... ? Do mnie ta trąbka?? Jak do mnie to pozdrawiam bo na ulicy nie zdążyłam ;)

A to do mnie była ta trąbka przed chwilą na Słowiańskiej? Od 159 grafitowej na PZ... ? Do mnie ta trąbka?? Jak do mnie to pozdrawiam bo na ulicy nie zdążyłam ;)

do Ciebie, do Ciebie :) i jeszcze awaryjki były.
pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Nico! :) Pyknęłam długimi ale za późno... Muszę częściej patrzeć we wsteczne jak stoję na światłach ;)

O 11 dzisiaj na matejki widziana srebrna 166 v6 oramkowana. Pozdrawiam!:)

Giulietta czerwona 2 wydechy, na blachach z Mazowieckiego
Widziana w sobotę na A2 w kierunku Poznania na 2 bramce mi uciekłeś, nie dałem rady mam ograniczenie do 210 na zimówkach :)
I miedzy czasie 159 czarna

Amortyzatory
Powrót