Widziany, widziana, widziani

Koło mnie do nowych bliźniaków (okolice Gowarzewa) wprowadziła się srebrno- szara 159 SW na pięknych felgach, tutejsza? :)

Pozdro dla kierownika 156, który mijał mnie dzisiaj ok. 16:20 na wiadukcie Górczyńskim w Poznaniu ;)

granatowa (ciemna) alfa gt z czerwoną naklejką "alfaholicy" na tyle auta. Ktoś stąd?
Mijałem na kosiarce koło 16:30 na bałtyckiej :)

Pozdrowionka dla srebrnej Alfy 147 na PO, klubowe ramki, dziś <08.10>, coś około 18.30 na Szamarzewskiego- kolega zagadany z pasażerką był :P

Pozdrowionka dla kierowcy AR 147, PO33**, Bukowska vs Szpitalna, ok.15-16.00 Megaśny kolor parasolki z tyłu, po prawej stronie na miejscu pasażera :D <10.10>

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kolegi ze 156sw który parkuje na strzeżonym przy młynie (ul. Robocza).
Dziś sobie pooglądałem :)

Pozdrawiam kolegę w 156SW wczoraj na Baraniaka - machałeś, a ja dopiero jak przejechałeś... srebrna 166 w korku ;)

159 PKS na ramkach gdzieś w okolicach Piotrowa Pierwszego mi dzisiaj przeleciała przed oczami - ale kurde zapatrzyłem się i zapomniałem odmachać

Rosja jakoś na początku tygodnia widzialem Cie na Mostowej koło 8 ;)
machałem smyczką ale nie pomogło :)

Rosja jakoś na początku tygodnia widzialem Cie na Mostowej koło 8 ;)
machałem smyczką ale nie pomogło :)

To raczej nie byłem ja ;) W tygodniu w tych godzinach jestem w pracy poza Poznaniem ;P a jak już jestem w Poznaniu to raczej nie Alfa tylko Doblo ;)

Napisał Raina
Rosja jakoś na początku tygodnia widzialem Cie na Mostowej koło 8
machałem smyczką ale nie pomogło
To raczej nie byłem ja W tygodniu w tych godzinach jestem w pracy poza Poznaniem ;P a jak już jestem w Poznaniu to raczej nie Alfa tylko Doblo
Czyli pewnie i mi i Raine chodzi o tą sama 145 tkę która wygląda identyko jak Twoja ;)

Amortyzatory
Powrót