• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany, widziana, widziani

obok stoi jeszcze szara 166

Hmm... a nie ma przypadkiem srebrnych plastików pomiędzy scudetto, a lampami? Pytam, bo to moja poprzednia 166, sprzedałem ją na ramkach i czasem widuję w okolicach Podolan/Suchego Lasu, jak widać nowy właściciel zostawił wszystko jak było ;)

tomaz nie nie - bez ramek - anonimowy chodziło mi, że bez odzewu jakiegokolwiek mimo zaczepienia kiedyś go pod blokiem :D

Aha. No takich też czasem mijam w 166, raczej zajechany egzemplarz... Generalnie już nie macham jak nie widzę ramek, bo mi się znudziło za UFO robić ;)

Za to niedawno mijałem kolesia w czerwonej GTV6 na poznańskich blachach, piękne auto, nawet nie wiedziałem że takie jest w okolicy. Alfa bez ramek, ale gość odmachnął - w końcu byle laik takiego auta nie kupuje :)

Rosja, pozdrawiam;)

Oraz widzianego dzisiaj jakieś 2h temu w rogoźnie dżentelmena w 159.

Pozdrawiam wszytskich kieroników AR z okolic Gowarzewa i Tulec :) Zwłaszcza spotykaną od czasu do czasu GTV Spidera z podkłądkami Nagórskich- piękny egzemplarz.

pozdrawiam 156 PWA...w okolicach Murowanej Gośliny ...leciałem służbowym MB więc nie mrugalem :)

Pozdrowienia dla Czarnej Alfy 159(rejestracja PP.....) widzianej na obwodnicy Wyrzyska w piątek.

może kupił od Alfoholika, jak coś nieoramkowana 147 na PSL moja stoi na przyjaźni mam też pod blokiem czarną w macie ale też ramek nie ma ciekawe czy właściciel tu zagląda :)

Mieszkasz na przyjaźni?

Dodano po 2 minutes:

nie zagląda. obok stoi jeszcze szara 166, tez anonimowego alfaholika i do tego granatowa 156 na PSL ale tez bez odzewu ;) nie pamiętam która - ale ma zarąbistą bananową skóre w idealnym stanie :D Jest też jedna szaro-zielona 156 na kołpaczkach. Wszystko w okolicach 15 numeru ;)
Na przyjaźni nie było chyba nikogo kto miał oramkowana alfe i machał, no może poza beriba - ale nigdy go nie trafiłem w tej okolicy ;)

Szara 166 2.4 JTD stoi często pod Elissą.

Ja mam oramkowane 159, parkuje na przyjaźni na strzeżonym koło kliniki weterynaryjnej.

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam widzianą wczoraj, tj. 29.09 159 czarną sedan mijaną na Przepadku około 17.15. Machałem ale reakcji brak.

Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej GTVki ze Swarzędza widzianej wczoraj koło 7 rano.

Pozdrawiam mijaną praktycznie codziennie szarą 166FL na trasie Gowarzewo- Kleszczewo. Co prawda ja aktualnie nie Alfą, tylko VelSatisem;]

Pozdrawiam kolegę który tak ładnie koło 22:00 cisnął przez Śródkę srebrną bellą. staliśmy obok siebie na światłach przy rondzie ;)

Wczoraj na mylnej spotkałem piękną GTV Spider- czerwona z czarnym dachem. Pozdrawiam.

pozdrawiam śliczną 159SW PO... z dwururką, wczoraj wieczorem na Niestachowskiej

Amortyzatory
Powrót