Widziany, Widziana, Widziani :D

pozdrowienia dla 156 SW z blachami OB spotkanej kolo Javornika, bialej Julki (DW?) w Jeseniku i szarej 147 w Nysie (byly łapki)

dziś widziana w galerii szara AR GT na tablicach DLU, chyba pierwsza i jedyna :rolleyes:

@gcredhot18 to moja Alfa, ale jechał nią mój ojciec :)

Niestety, nie uczuliłem go, że ma zawsze odmachiwać.. :(

Ostatnia edycja:
Pozdro dla prawdopodobnie dla Barusa (ciemna 147 na DZA) widzianego dzisiaj za Dzierżoniowem około 20, również pozdro dla prawdopodobnie Nero_Volcano (ciemna 166) - mijaliśmy się w Grodziszczu za Świdnicą, machnąłem łapką ale jako że jechałem Vectrą to pewnie nie zauważyłaś ;)

Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej w Złotoryji pod Ośrodkiem Kultury na blachach DZL KT11.
Ładne felgi.
No popatrz, nie spotkaliśmy się na spocie w Poznaniu ;) a trafiłeś mnie w domu ;) Hehehehe :D
Zapewne koło 12 ;) Alfa stała na widoku co by się prezentowała ... niestety brudna i z rozwalonym przodem ...
Za felgi dzięki ;) Czekam na chłodniejsze dni żeby wreszcie obniżyć ją w pełni - wtedy będą sie komponowały elegancko ;)

Dziś w Złotoryi widziana też zielona 166 ale pani kierowca mnie nie zauważyła
Wracała do domu z weekendowego wypadu więc pewno i zmęczona nie odmachała ;) zaraz jej napomne ;)

Kto ma w Złotoryi, albo w okolicahc 156 DZL NA ... ileś tam.
Widziana dziś pod sklepem w olszanicy. Trąbnąłem chyba już za późno, zreszta i tak zauważyłem ją dopiero w lusterku ...
Ramki widoczne z daleka <ok>

Taak, 18lat, prawo jazdy zrobiłem nie dawno, udało się za 1 razem :D teraz do 3 TI ide :) A też byłem na ogródki piwnym i też z dziewczynaa :-)

Poszedł priv : )

- - - Updated - - -

Pozdro dla prawdopodobnie dla Barusa (ciemna 147 na DZA) widzianego dzisiaj za Dzierżoniowem około 20, również pozdro dla prawdopodobnie Nero_Volcano (ciemna 166) - mijaliśmy się w Grodziszczu za Świdnicą, machnąłem łapką ale jako że jechałem Vectrą to pewnie nie zauważyłaś ;)
Tak jest ! To ja :) Wracałem ze Świdnicy z grilla ALFAHOLIKÓW :D

Pozdro ! :)

Nero-Volcano jechali też ... tylko trochę za nami, bo widziałem, że w Świdnicy obrali inny kierunek i może mieli trochę opóźnienia, bo mój dieselek zapiernicza :D Nie to, co ich V6 :D

mój dieselek zapiernicza Nie to, co ich V6
Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłem:P Bo Nero Volcano jechali za mną i chyba bali się próby wyprzedzania TSa, bo wiedzieli, że choć niepozorny to jednak zadziorny:)
Pozdrowienia dla ekipy z granatowej 156 DSW 23xxx z ramkami widzianej przed chwilą na dachu galerii świdnickiej. Jak to się stało, że jeszcze się nie spotkaliśmy na drodze?

Majkel™;913011 napisał:
Mam inną teorię - nie dogoniłeś go, bo ja i Wojtek pojechaliśmy w przeciwną stronę niż Wy
No tak. Zapomniałem. Ale to nie zmienia faktu, że Wojtka 147 jest najszybsza tylko w trudnym terenie;)

dziś widziana 156 czarna o 18:45 galeria Świdnica , była łapka . któż to ?

Majkel™;913011 napisał:
Mam inną teorię - nie dogoniłeś go, bo ja i Wojtek pojechaliśmy w przeciwną stronę niż Wy :P
PIONA ! :D

PS. Michał... Ty w Świdn. w lewo, ja w prawo i patrzę, a NeroVolcano mijam :D :D :D

Karol i Monika - zgubiliście kompas ? :D

- - - Updated - - -

No tak. Zapomniałem. Ale to nie zmienia faktu, że Wojtka 147 jest najszybsza tylko w trudnym terenie;)
Czekaj cwaniaku, czeeeeeeeekaj ! :D :D :D Tylko sprzedam 147... GTV przerejestruję i wtedy będziemy rozmawiać :D

- - - Updated - - -

Majkel był przede mną :D

- - - Updated - - -

Majkel™;913107 napisał:
Na asfalcie też zapier... szybka jest - sam się przekonałem ;)
Nooooooo tragedii nie mam jak na słabego dieselka :) /100PS ino/.

Ale jak ten gość mi 159'tką przy 170km/h wyjechał, to miałem miękkie nogi i prawie mokro w gaciach ... :D

Wtedy mnie wyprzedziłeś :D ^ ^ Gdyby była obniżona i miałbym pewniejsze hamulce, to i po zakrętach lepiej by szła :D

PS. Michał... Ty w Świdn. w lewo, ja w prawo i patrzę, a NeroVolcano mijam :D :D :D
Heheh, Ty też byś pojechał w lewo, jakby Ci Klaudia nie powiedziała :P

Ale jak ten gość mi 159'tką przy 170km/h wyjechał, to miałem miękkie nogi i prawie mokro w gaciach ... :D
Noo, ja już z daleka hamowałem, bo widziałem, że gagatek będzie się pchał, ale jak Ty wyhamowałeś, to nie wiem...

A żeby nie było tak całkiem nie na temat, to pozdrowienia dla kolegi z czarnej, poliftowej 156, na DSR, widzianej wczoraj na Leśnicy.

Nero-Volcano jechali też ... tylko trochę za nami, bo widziałem, że w Świdnicy obrali inny kierunek i może mieli trochę opóźnienia, bo mój dieselek zapiernicza
:D
Nie to, co ich V6
:D

My? Ja już zdążyłam zawrócić naszą "lipną" V6,gdy Ty wyjeżdżałeś ze Świdnicy...Wracałam w przeciwnym kierunku na stację paliw...
Tak więc,kto tu się wolniej zbiera? :D

Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłem
:P
Bo Nero Volcano jechali za mną i chyba bali się próby wyprzedzania TSa, bo wiedzieli, że choć niepozorny to jednak zadziorny
:)
Pozdrowienia dla ekipy z granatowej 156 DSW 23xxx z ramkami widzianej przed chwilą na dachu galerii świdnickiej. Jak to się stało, że jeszcze się nie spotkaliśmy na drodze?

Oj,mam respekt do tego auta,gdybym miała cieższą nogę,to nie wiem czy nie miałbyś więcej na tym predkościomierzu :P

Majkel™;913286 napisał:
Heheh, Ty też byś pojechał w lewo, jakby Ci Klaudia nie powiedziała :P

Nie nie. Tylko odruchowo pojechałem za Tobą, ale skumałem, że mam w prawo jechać :D

- - - Updated - - -

Majkel™;913286 napisał:
Noo, ja już z daleka hamowałem, bo widziałem, że gagatek będzie się pchał, ale jak Ty wyhamowałeś, to nie wiem...
I miałbym okazję zaprosić go na forum ^ ^ ... Ja też nie wiem ... Szczególnie, że klocki z przodu się kończą i jutro wymiana :P

- - - Updated - - -

My? Ja już zdążyłam zawrócić naszą "lipną" V6,gdy Ty wyjeżdżałeś ze Świdnicy...Wracałam w przeciwnym kierunku na stację paliw...
Tak więc,kto tu się wolniej zbiera? :D
Wy :P

Bo my byliśmy na tamie na górze... Stanęliśmy, bo Michał myślał, że da się na nią wjechać, ale niestety :(

Niestety nie zwróciłam uwagi ani ja, ani Karol. Trzeba było jechać Alfą! :D
Mimo wszystko dziękuję za pozdrowienia :)

Chciałam również pozdrowić właściciela ciemnej 159, wymijanej w centrum Świdnicy (była łapka i światełka) :)

Pozdrowienia dla pań z dwóch jasnych 147 przed FL (DWR i ZDR), które prawie codziennie mijam w drodze do i z pracy na opolskiej lub w Radwanicach :)

Ostatnia edycja:
dziś widziana 156 czarna o 18:45 galeria Świdnica , była łapka . któż to ?
To ja!

Oj,mam respekt do tego auta,gdybym miała cieższą nogę,to nie wiem czy nie miałbyś więcej na tym predkościomierzu
Gdybym nie miał ogranicznika prędkości w postaci mojej dziewczyny w samochodzie, to na pewno miałbym więcej na liczniku. A tak to było tylko do 120km/h.

O ile się nie mylę to Alfa 155 Vinc`a widziana wczoraj zaparkowana miedzy mostami Pomorskimi po 16ej

Amortyzatory
Powrót