Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jest jeszcze czarna.dziś widziana w galerii szara AR GT na tablicach DLU, chyba pierwsza i jedyna![]()
No popatrz, nie spotkaliśmy się na spocie w PoznaniuPozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej w Złotoryji pod Ośrodkiem Kultury na blachach DZL KT11.
Ładne felgi.
Wracała do domu z weekendowego wypadu więc pewno i zmęczona nie odmachałaDziś w Złotoryi widziana też zielona 166 ale pani kierowca mnie nie zauważyła
Taak, 18lat, prawo jazdy zrobiłem nie dawno, udało się za 1 razemteraz do 3 TI ide
A też byłem na ogródki piwnym i też z dziewczynaa
![]()
Tak jest ! To jaPozdro dla prawdopodobnie dla Barusa (ciemna 147 na DZA) widzianego dzisiaj za Dzierżoniowem około 20, również pozdro dla prawdopodobnie Nero_Volcano (ciemna 166) - mijaliśmy się w Grodziszczu za Świdnicą, machnąłem łapką ale jako że jechałem Vectrą to pewnie nie zauważyłaś![]()
Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłemmój dieselek zapiernicza Nie to, co ich V6
Mam inną teorię - nie dogoniłeś go, bo ja i Wojtek pojechaliśmy w przeciwną stronę niż Wyże mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłem
No tak. Zapomniałem. Ale to nie zmienia faktu, że Wojtka 147 jest najszybsza tylko w trudnym terenieMajkel™;913011 napisał:Mam inną teorię - nie dogoniłeś go, bo ja i Wojtek pojechaliśmy w przeciwną stronę niż Wy
Na asfalcie też zapier... szybka jest - sam się przekonałemtylko w trudnym terenie
PIONA !Majkel™;913011 napisał:Mam inną teorię - nie dogoniłeś go, bo ja i Wojtek pojechaliśmy w przeciwną stronę niż Wy![]()
Czekaj cwaniaku, czeeeeeeeekaj !No tak. Zapomniałem. Ale to nie zmienia faktu, że Wojtka 147 jest najszybsza tylko w trudnym terenie![]()
Majkel był przede mnąNo tak. Zapomniałem. Ale to nie zmienia faktu, że Wojtka 147 jest najszybsza tylko w trudnym terenie![]()
Nooooooo tragedii nie mam jak na słabego dieselkaMajkel™;913107 napisał:Na asfalcie też zapier... szybka jest - sam się przekonałem![]()
Heheh, Ty też byś pojechał w lewo, jakby Ci Klaudia nie powiedziałaPS. Michał... Ty w Świdn. w lewo, ja w prawo i patrzę, a NeroVolcano mijam![]()
![]()
![]()
Noo, ja już z daleka hamowałem, bo widziałem, że gagatek będzie się pchał, ale jak Ty wyhamowałeś, to nie wiem...Ale jak ten gość mi 159'tką przy 170km/h wyjechał, to miałem miękkie nogi i prawie mokro w gaciach ...![]()
Nero-Volcano jechali też ... tylko trochę za nami, bo widziałem, że w Świdnicy obrali inny kierunek i może mieli trochę opóźnienia, bo mój dieselek zapiernicza Nie to, co ich V6 ![]()
Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłemBo Nero Volcano jechali za mną i chyba bali się próby wyprzedzania TSa, bo wiedzieli, że choć niepozorny to jednak zadziorny
Pozdrowienia dla ekipy z granatowej 156 DSW 23xxx z ramkami widzianej przed chwilą na dachu galerii świdnickiej. Jak to się stało, że jeszcze się nie spotkaliśmy na drodze?
Majkel™;913286 napisał:Heheh, Ty też byś pojechał w lewo, jakby Ci Klaudia nie powiedziała![]()
I miałbym okazję zaprosić go na forum ^ ^ ... Ja też nie wiem ... Szczególnie, że klocki z przodu się kończą i jutro wymianaMajkel™;913286 napisał:Noo, ja już z daleka hamowałem, bo widziałem, że gagatek będzie się pchał, ale jak Ty wyhamowałeś, to nie wiem...
WyMy? Ja już zdążyłam zawrócić naszą "lipną" V6,gdy Ty wyjeżdżałeś ze Świdnicy...Wracałam w przeciwnym kierunku na stację paliw...
Tak więc,kto tu się wolniej zbiera?![]()
Pozdro dla prawdopodobnie dla Barusa (ciemna 147 na DZA) widzianego dzisiaj za Dzierżoniowem około 20, również pozdro dla prawdopodobnie Nero_Volcano (ciemna 166) - mijaliśmy się w Grodziszczu za Świdnicą, machnąłem łapką ale jako że jechałem Vectrą to pewnie nie zauważyłaś![]()
To ja!dziś widziana 156 czarna o 18:45 galeria Świdnica , była łapka . któż to ?
Gdybym nie miał ogranicznika prędkości w postaci mojej dziewczyny w samochodzie, to na pewno miałbym więcej na liczniku. A tak to było tylko do 120km/h.Oj,mam respekt do tego auta,gdybym miała cieższą nogę,to nie wiem czy nie miałbyś więcej na tym predkościomierzu