Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Hej... teraz nie będzie mnie widać przy Neonecie, bo jutro (28-06-2012)mamy wielkie otwarcie Neonet na ul. Oświęcimskiej 3A - też we Lwówku Śląskim. Trochę nie przy głównej drodze, ale zapraszam w nową lokalizacjęrafallysek a raczej jego Alfa widziana we wtorek około południa przy Neonecie. .jechałem akurat do Złotoryii i wpadłbym po drodze do sklepu pogadać ale musiałem jechac na Jelenią Górę![]()
A ja sobie dzisiaj wracam z Ząbkowic, ładnie ze świadectwem, i w Ziębicach pod starą słodką dziurką w rynku stała sobie AR 156 1.9jtd, na feldze jak dobrze widziałem ze 147'ki, na blachach DZA 96SW(chyba) i oczywiście w klubowych rameczkach. Pozdrawiam bo świetnie się prezentowałaa!![]()
A ja sobie dzisiaj wracam z Ząbkowic, ładnie ze świadectwem, i w Ziębicach pod starą słodką dziurką w rynku stała sobie AR 156 1.9jtd, na feldze jak dobrze widziałem ze 147'ki, na blachach DZA 96SW(chyba) i oczywiście w klubowych rameczkach. Pozdrawiam bo świetnie się prezentowałaa!![]()
Hehe ^ ^Dziękuję i również pozdrawiamNie SW, a SM
![]()
No byłem blisko z tą rejestracją, wypatrzyłem ją po ramkach, nie mówiąc o Twojej Gtvce którą częstoo widuje, w piątek na rynku sobie czekałaJaki kolor ? Jeśli czarna NERO, to pewnie Łysego0800 ...On ma DZA96SM
- - - Updated - - -
Hehe ^ ^![]()
Byłem z dziewczyną na ogródkach piwnychNo byłem blisko z tą rejestracją, wypatrzyłem ją po ramkach, nie mówiąc o Twojej Gtvce którą częstoo widuje, w piątek na rynku sobie czekała![]()
Byłem z dziewczyną na ogródkach piwnychPiłem soczek
Cholera... rzuca się w oczy... Coraz bardziej mi jej szkoda sprzedawać![]()
PS. W jakim Ty wieku jesteś ? Pisałeś coś o odbiorze świadectwa niedawno ?![]()