Widziany, Widziana, Widziani :D

Czyja to bordowa giulietta mi nie odmachała na braniborskiej w okolicach 20tej dzisiaj? Przyznać się... :confused:

rafallysek a raczej jego Alfa widziana we wtorek około południa przy Neonecie. .jechałem akurat do Złotoryii i wpadłbym po drodze do sklepu pogadać ale musiałem jechac na Jelenią Górę ;)
Hej Hej... teraz nie będzie mnie widać przy Neonecie, bo jutro (28-06-2012)mamy wielkie otwarcie Neonet na ul. Oświęcimskiej 3A - też we Lwówku Śląskim. Trochę nie przy głównej drodze, ale zapraszam w nową lokalizację :)

Dzisiaj około godziny 10 przed Strzelinem mijana Alfa GT, była łapka i światła ;)

Czyja srebrna/kremowa (cień był) Alfa GT parkowała tydzień-dwa temu we Wrocławiu przed cukiernią koło dworca PKP? ;)

A ja sobie dzisiaj wracam z Ząbkowic, ładnie ze świadectwem, i w Ziębicach pod starą słodką dziurką w rynku stała sobie AR 156 1.9jtd, na feldze jak dobrze widziałem ze 147'ki, na blachach DZA 96SW(chyba) i oczywiście w klubowych rameczkach. Pozdrawiam bo świetnie się prezentowałaa! :)

srebrna 146 na ramkach jechała do Szklarskiej Poreby dzisiaj po 16.00
. jechałem z naprzeciwka białym busem-machałem.podejrzewam ze to kolega shakin :)

Na przejeździe kolejowym w Kościelnikach mijana srebrna 147 FL była łapka odwzajemniona.

A ja sobie dzisiaj wracam z Ząbkowic, ładnie ze świadectwem, i w Ziębicach pod starą słodką dziurką w rynku stała sobie AR 156 1.9jtd, na feldze jak dobrze widziałem ze 147'ki, na blachach DZA 96SW(chyba) i oczywiście w klubowych rameczkach. Pozdrawiam bo świetnie się prezentowałaa! :)

Dziękuję i również pozdrawiam ;) Nie SW, a SM :)

Jaki kolor ? Jeśli czarna NERO, to pewnie Łysego0800 ... :) On ma DZA96SM :)

- - - Updated - - -

Dziękuję i również pozdrawiam ;) Nie SW, a SM :)
Hehe ^ ^ :D

Pozdrowienia dla Pani ze srebrnej 147, widzianej dzisiaj na rondzie koło galerii świdnickiej. Teraz już wiem, kogo wziąłem kiedyś za flatbeet'a :P

dzisiaj i wczoraj widziana czerrrrwona AR 156 kolegi Shawo w miejscu pracy, alfa nie do pomylenia, na tych felgach wygląda rewelacyjnie.

Jaki kolor ? Jeśli czarna NERO, to pewnie Łysego0800 ... :) On ma DZA96SM :)

- - - Updated - - -

Hehe ^ ^ :D
No byłem blisko z tą rejestracją, wypatrzyłem ją po ramkach, nie mówiąc o Twojej Gtvce którą częstoo widuje, w piątek na rynku sobie czekała :-)

Widziana policyjna 159 stojąca w ogniu niestety na autostradzie na zjeździe na Złotoryję :(

Dziś znowu we Wrocławiu widziałem AR GT. Piękna maszyna. Stała koło głównego PKP i ma customowe tablice rejestracyjne - po napisie wnioskuję, że jeździ nią niejaki Soy, ktoś z tego forum?

No byłem blisko z tą rejestracją, wypatrzyłem ją po ramkach, nie mówiąc o Twojej Gtvce którą częstoo widuje, w piątek na rynku sobie czekała :-)
Byłem z dziewczyną na ogródkach piwnych :) Piłem soczek :D

Cholera... rzuca się w oczy... Coraz bardziej mi jej szkoda sprzedawać :(

PS. W jakim Ty wieku jesteś ? Pisałeś coś o odbiorze świadectwa niedawno ? :)

widzana dzisiaj na bielanach na parkingu przed ikea czerwona alfa 147 z pieknymi felgami TI :) rejestracja cos chyba FZG.. stalem obok ale niestety mazda. Alfe obszedlem cztery razy - felgi genialne! pozdro :)

Byłem z dziewczyną na ogródkach piwnych :) Piłem soczek :D

Cholera... rzuca się w oczy... Coraz bardziej mi jej szkoda sprzedawać :(

PS. W jakim Ty wieku jesteś ? Pisałeś coś o odbiorze świadectwa niedawno ? :)

Taak, 18lat, prawo jazdy zrobiłem nie dawno, udało się za 1 razem :D teraz do 3 TI ide :) A też byłem na ogródki piwnym i też z dziewczynaa :-)

Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej w Złotoryji pod Ośrodkiem Kultury na blachach DZL KT11.
Ładne felgi.

A to mattom :) Dziś w Złotoryi widziana też zielona 166 ale pani kierowca mnie nie zauważyła :) Parę dni temu ktoś mi machał na trasie Złotoryja Legnica ale że byłem nieobecny duchem to po minięciu dotarło do mnie że z Alfą się minąłem :) Pozdrowiłem awaryjnymi :)

Zrobiłem fotkę nawet:) Wracałem ze Szklarskiej z kumplami i chwilowy przystanek zrobiliśmy.

Amortyzatory
Powrót