Widziany, Widziana, Widziani :D

czwartek - już prawie tradycyjne spotkanie z alfą Mumina ;) Tym razem stały zupełnie obok siebie. Zdjęcie mam, jak zgram to wstawię :)

piątek - ok 9:30, spod Korony wyjeżdżała ciemna 147 i wbijała się w Krzywoustego. Mrugnęłam kierunkami, nie wiem czy kierowca zauważył.

Widziana Alfa 156 FL czarna DJ***** pod budynkiem B5 na terenie kampusu PWR. Pozdrawiam i może jutro zorganizujemy jakiś mini spot studentów zaocznych alfaholików?

Trasa Legnica Złotoryja dziś czarna 147 łapki były, kawałek dalej 159 na tablicach PSL ... Błyskanie widziałem z daleka :) odwzajemnione machnięciem :) i na koniec 156SW taka jakaś niebieskawa na DOL ...... jednak tu chyba nie było reakcji :)

Dziś około 10:30 w Chrząstowicach błękitna bodajże 156, kolega machał ręką :)

To ja to ja:)jechałem zony<hannah> bellą:) Zapraszamy na zlocik w czerwcu temat widziales:) Ładna ta Twoja Alfeczka

Trasa Legnica Złotoryja dziś czarna 147 łapki były, kawałek dalej 159 na tablicach PSL ... Błyskanie widziałem z daleka :) odwzajemnione machnięciem :) i na koniec 156SW taka jakaś niebieskawa na DOL ...... jednak tu chyba nie było reakcji :)

kolego PSR:)witam,jechales MITO,pozdrawiam,powrot z Karpacza:)

A to przepraszam,ale rameczki zauwazylem:)milo,milo:)

Koło 18:30 wymienione pozdrowienia z kierowcą 156SW (jasny błękit chyba, albo srebrna) na blachach OB... (ulica Krakowska / Opolska jak zwykle :)).

To ja! To ja! :) Miałem ukochaną na telefonie i w ostatniej chwili się zorientowałem :)

Pzdr. dla kolegi który mi dziś machną na światłach w Kudowie.

Widziana Alfa 156 FL czarna DJ***** pod budynkiem B5 na terenie kampusu PWR. Pozdrawiam i może jutro zorganizujemy jakiś mini spot studentów zaocznych alfaholików?

Również pozdrawiam, za późno zobaczyłem ale i tak nic by z tego nie wyszło bo jestem na dziennych. Pojechałem się pouczyć bo w domu wszystko jest ciekawsze niż mechanika analityczna.

Pozdrawiam Kierowców i Panią Kierownicę z mojej trasy Legnica - Wałbrzych - Legnica (6:00 - 8:00);
Srebrna 156 DJA pod Lidlem w Jaworze :)
Czarna 156, widziana między Dobromierzem i Świebodzicami na DB (chyba) - mignięcie z Bravo GT (dzisiaj dupowóz miał dzień pracy) mogło być postrzegane lekko radarowo :)
Czerwona 147 DJA w Świebodzicach (jechałem na tyłku aż do Wałbrzycha - "tyłek Alfy, nie Pani") - nadmienię, że Pani za kierownicą mocno wciskała gaz :)
powrót:
Jawor DJA2V ? 156;
No i Pan w Legnicy wiśniową 156 (ze skrzydłem) na blachach DB - miast skrzydła, czas zainwestować w głośnomówiący :/

Miłego dzionka i mocnego buczenia ! :)

wczoraj ok 17:15 na legnickiej przy ostatnim groszu widziany Lucek_Łukasz. Trąbiłem, machałem i nic a stałem...obok Ciebie:)

Amortyzatory
Powrót