Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kiedyś go odbiorę. Będę pamiętałOdbiór osobisty pod milenijnym, medal z czekolady![]()
Też pozdrawiam. Dobre felgi?Ja wczoraj kręciłem się po Wrocku między 21 a 22 i w tym czasie kilka Włoszek napotkałem, sporo ich tam jeżdzi. Były pozdrowienia na światłach z kierownikiem AR 166 na ul. Ślężnej na skrzyżowaniu z Armii Krajowej.
Witam, wiedziałem że w końcu ktoś mnie zauważy...![]()
Też pozdrawiam. Dobre felgi?![]()
pozdro dla czarnej 147 widzianej pod Mackiem w Kłodku po 16:00 i dla czarnej 156 na telefonach, która parkowala kolo chinoli (czerwony barak przy 8 - ce) kolo 17 :30 równiez w Kłodzko - city![]()
W sumie to też bym nie wiedział ocbPozdrowienia dla kierownika oramkowanej, czerwonej 147 zdezorientowanego nieco przeze mnie wczoraj koło godziny 18-19 pod Magnolią - machałem mu pchając wózek z zakupami i chyba nie skojarzył dlaczego do niego machałem![]()
machałem mu pchając wózek z zakupami i chyba nie skojarzył dlaczego do niego machałem
To ja pozdrawiam Ciebie, bo jechałem za Tobą pod galerią moim niebieskim karawanem. Mogłaś mnie nie widzieć, bo między nami coś srebrnego się toczyło.
Nie miał, ale.... jest to doskonały pomysł na nowy gadżet klubowyA wózek miał ramki?![]()
Jeśli po FL-u, to celuję, że to była 147 AUTOCOCKER'a i właściciel mógł nie wiedzieć co i jakPozdrowienia dla kierownika oramkowanej, czerwonej 147 zdezorientowanego nieco przeze mnie wczoraj koło godziny 18-19 pod Magnolią - machałem mu pchając wózek z zakupami i chyba nie skojarzył dlaczego do niego machałem![]()
Gdzieś ostatnio we Wrocławiu mrugałem bordowej 164-ce (z czarnej 147, albo srebrnej GTV) - może to Ty, ale odzewu nie było, a 164 to dość rzadkie autoMrugnąłem dzisiaj przed 8. do ciemnej 156 z ramką na rejestracji chyba DSW na ul. Strzegomskiej niedaleko Parku Technologicznego. Wydaje mi się, że widzimy się tam drugi razPozdrowienia od bordowej 164.
Cześć, moja stała trasa to pętla od Gądowianki przez Klecińską, Hallera, Powstańców Śl. oraz Grabiszyńska, Tęczowa, Strzegomska. Codziennie.Gdzieś ostatnio we Wrocławiu mrugałem bordowej 164-ce (z czarnej 147, albo srebrnej GTV) - może to Ty, ale odzewu nie było, a 164 to dość rzadkie auto W jakich okolicach się obracasz ?
Również pozdrawiam, prawie bym przegapił, ale łapką machnąć zdążyłem.Mrugnąłem dzisiaj przed 8. do ciemnej 156 z ramką na rejestracji chyba DSW na ul. Strzegomskiej niedaleko Parku Technologicznego. Wydaje mi się, że widzimy się tam drugi razPozdrowienia od bordowej 164.