D
Dante[PL]
Guest
No jak co roku bylem u rodziny na cmentarzu, a co kolega przejazdem przez wadroze ? Pozdrawiam Oczywiscie.
Kobiete mam z Jawora a tamtedy wypada droga na autostrade
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No jak co roku bylem u rodziny na cmentarzu, a co kolega przejazdem przez wadroze ? Pozdrawiam Oczywiscie.
to jutro masz okazję wykazać się, bo też będę potrzebowała ładne miejsce blisko pl.SolidarnościMumin tam parkuje w czasie pracy. Jakbym wiedział, że będę miał doborowe towarzystwo, to bym zarezerwował miejsce
![]()
26.12 około godz. 23
Od Żernik wrocławskich do ul. Piłsudskiego leciało ze mną ciemne 166 blachy DZA ( o ile dobrze pamiętam )
Z tego co się dowiedziałem stojąc obok na światłach, była to 3.0 i to 3 Alfa właściciela.
Ale nie miała ramek klubowych więc nie wiem czy to ktoś od nas?
Ja wkrótce będę miał dwie... ale 'mam parcie na szkło'ja tak tylko wtrącę stojąc z boku w tej dyskusji, że jestem skłonna założyć się, że w Ząbkowicach to raczej nie ma kilku właścicieli alf, posiadających 3 alfy jednocześnie na stanie i do tego w użytkowaniu
Pan jest sławny bez parcia na szkło![]()
:lol: Na Ciebie to zawsze można liczyćJa wkrótce będę miał dwie... ale 'mam parcie na szkło'![]()
Jak sprzedam 147, to w jej miejsce będzie 156... i namówię rodziców na zmianę ...:lol: Na Ciebie to zawsze można liczyć
Dobij lepiej do 3 to będziesz w wyższej lidze :lol:
to jutro masz okazję wykazać się, bo też będę potrzebowała ładne miejsce blisko pl.Solidarności Poproszę na godz. ok 12.
Ostatnio dowiedziałem się od Kolegi shemagonish, że właściciel pięknej, białej 75 2.0TS na ząbkowickich blachach z ramkami ma 3 Alfy - może on![]()
Może znamDante[PL napisał:;747705]Kobiete mam z Jawora a tamtedy wypada droga na autostrade
Kolego sie nie przyznawaj bo bojówki śląska z Doroti na czele cie dorwą i jeszcze Ci panewki ukręcąPozdawiam właściciela czarnej Belli 156 na klubowych ramkach stojącej na ulicy grudziąckiej parkuje 50 metrów dalej
Kolego sie nie przyznawaj bo bojówki śląska z Doroti na czele cie dorwą i jeszcze Ci panewki ukręcą
Pozdawiam właściciela czarnej Belli 156 na klubowych ramkach stojącej na ulicy grudziąckiej parkuje 50 metrów dalej
Już pożartować nie można ...Napisał mattom
Kolego sie nie przyznawaj bo bojówki śląska z Doroti na czele cie dorwą i jeszcze Ci panewki ukręcą
Już pisaliśmy, że poglądy polityczne, religijne i stadionowe nas nie interesują!!!!
Włascicielkę, bo to Karolai w którą stronę 50 m, bo jak w dobrą, to 50 m ode mnie
![]()
w przeciwną od Ciebie, niestetyi w którą stronę 50 m, bo jak w dobrą, to 50 m ode mnie