Widziany, Widziana, Widziani :D

Wrocław, ul. Środkowa - widziana przyparkowana na dłużej alfa Mumina ;)
Chciałam zaparkować obok, ale niestety nie styknęło dla mnie miejsca.

:D Mumin tam parkuje w czasie pracy. Jakbym wiedział, że będę miał doborowe towarzystwo, to bym zarezerwował miejsce :)

26.12 około godz. 23

Od Żernik wrocławskich do ul. Piłsudskiego leciało ze mną ciemne 166 blachy DZA ( o ile dobrze pamiętam )
Z tego co się dowiedziałem stojąc obok na światłach, była to 3.0 i to 3 Alfa właściciela.
Ale nie miała ramek klubowych więc nie wiem czy to ktoś od nas?

26.12 około godz. 23

Od Żernik wrocławskich do ul. Piłsudskiego leciało ze mną ciemne 166 blachy DZA ( o ile dobrze pamiętam )
Z tego co się dowiedziałem stojąc obok na światłach, była to 3.0 i to 3 Alfa właściciela.
Ale nie miała ramek klubowych więc nie wiem czy to ktoś od nas?

Ostatnio dowiedziałem się od Kolegi shemagonish, że właściciel pięknej, białej 75 2.0TS na ząbkowickich blachach z ramkami ma 3 Alfy - może on :)

LOOKNIJ-> http://www.forum.alfaholicy.org/dol...ziany_widziana_widziani_d-238.html#post742407

Ostatnia edycja:
ja tak tylko wtrącę stojąc z boku w tej dyskusji, że jestem skłonna założyć się, że w Ząbkowicach to raczej nie ma kilku właścicieli alf, posiadających 3 alfy jednocześnie na stanie i do tego w użytkowaniu ;)

Pan jest sławny bez parcia na szkło :cool:

ja tak tylko wtrącę stojąc z boku w tej dyskusji, że jestem skłonna założyć się, że w Ząbkowicach to raczej nie ma kilku właścicieli alf, posiadających 3 alfy jednocześnie na stanie i do tego w użytkowaniu ;)

Pan jest sławny bez parcia na szkło :cool:
Ja wkrótce będę miał dwie... ale 'mam parcie na szkło' ;)

:lol: Na Ciebie to zawsze można liczyć :D
Dobij lepiej do 3 to będziesz w wyższej lidze :lol:
Jak sprzedam 147, to w jej miejsce będzie 156... i namówię rodziców na zmianę ... :)

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

... także w rodzinie może 3 :D

(ja jako student bez pracy trzech nie potrzebuję ;))

taka sytuacja: dziewczyna przyjmuje zamówienie i w trakcie rozmowy z kierowcą krzyczy do mnie "zobacz, alfa! i chyba ma ramki!" biegne i patrze, faktycznie, swojak. przyjeżdza pod okienko a tam? snoop :D pzdr dla łasucha :P

Dante[PL napisał:
;747705]Kobiete mam z Jawora a tamtedy wypada droga na autostrade
Może znam :) Bo w Jaworze wszyscy się znają ;) Ale Twojej Gtv nigdy nie widziałam :)

Pozdawiam właściciela czarnej Belli 156 na klubowych ramkach stojącej na ulicy grudziąckiej :) parkuje 50 metrów dalej :)

Pozdawiam właściciela czarnej Belli 156 na klubowych ramkach stojącej na ulicy grudziąckiej parkuje 50 metrów dalej
Kolego sie nie przyznawaj bo bojówki śląska z Doroti na czele cie dorwą i jeszcze Ci panewki ukręcą :D

A ja pozdrawiam Rafała :D z którym zamieniliśmy wczoraj pare słów
Właśnie - MCSF może jest wywołany przez tą pompe ?

Kolego sie nie przyznawaj bo bojówki śląska z Doroti na czele cie dorwą i jeszcze Ci panewki ukręcą

Już pisaliśmy, że poglądy polityczne, religijne i stadionowe nas nie interesują!!!!

Pozdawiam właściciela czarnej Belli 156 na klubowych ramkach stojącej na ulicy grudziąckiej parkuje 50 metrów dalej

Włascicielkę, bo to Karola :) i w którą stronę 50 m, bo jak w dobrą, to 50 m ode mnie :)

Włascicielkę, bo to Karola :) i w którą stronę 50 m, bo jak w dobrą, to 50 m ode mnie :)

A to przepraszam i błagam o wybaczenie :P W stronę tak jakby warszawy ;) nie wiem jak dokładniej powiedzieć ;) na sylwka przyjechałem tylko do znajomych.. moja stoi już na rozjeździe w lewo i prawo :P no a w takim bądź razie również pozdrawiam :) może jutro ją zobaczę :)

i w którą stronę 50 m, bo jak w dobrą, to 50 m ode mnie
w przeciwną od Ciebie, niestety ;)
Wiem, bo parkowałam kiedyś zaraz obok niej ;)
Wprawiłam tym w stan nagłego zbierania myśli prawdopodobnie jakiegoś jej sąsiada, bo oglądał się kilka razy i ogólnie sprawiał wrażenie, jakby zastanawiał się, czy jego widzenie podwójne jest zgodne z rzeczywistością, czy też jednak nie :lol:

Dla mało wtajemniczonych: mamy z Karolą identycznie wyglądające alfy... hehe.

Amortyzatory
Powrót